5 på Vestbredden, mot Rosenborg

Gribber, hyener og andre snyltere Det skjer hver sesong, og opptil flere ganger også. Pengesterke og Champions League subsidierte Rosenborg bruker sin pengemakt til å kjøpe de beste spillerne fra andre klubber i norsk fotball. Det er vel ingen som helt klarer å tilgi at de kjøpte Carew for å utvikle han som spiller i … Fortsett å lese «5 på Vestbredden, mot Rosenborg»

Gribber, hyener og andre snyltere

Det skjer hver sesong, og opptil flere ganger også. Pengesterke og Champions League subsidierte Rosenborg bruker sin pengemakt til å kjøpe de beste spillerne fra andre klubber i norsk fotball. Det er vel ingen som helt klarer å tilgi at de kjøpte Carew for å utvikle han som spiller i åtte måneder. Dessverre er det slik at RBK blir et slags utstillingsvindu for norske spillere i og med et de har klippekort til Champions Leauge. Og med deltakelse i Europamesterskapet for klubblag er klubben sikret syke pengesummer, som igjen gjør det mulig for klubben å kjøpe seg til mer suksess, som igjen fører til at avstanden mellom RBK og de andre lagene bare øker og øker.

Men hva om vi snudde det hele på hodet?

Hvilken spiller skulle Vålerenga sikra seg fra bartemafiaen?

1: Chriss Hauge (31)
Espen Johnsen var best da vi møtte dem i Trondheim. Jeg skulle gjerne ha satt ham på benken den kampen. Rent prinsippielt så vil jeg ikke ha noen RBK-spillere på Vålerenga.

2: Raymond Storli (27)
Vi trenger en spiss, men jeg liker ikke trøndere. Det må bli Frode Johnsen, han hadde passa inn på laget.

3: Pål Anders Faugstadmo (29)
Ærlig talt; ingen av de som spiller for RBK ville ha blødd så mye at jeg ville hatt dem på laget. Vi må heller la de unge spillerne blomstre i stedet.

4: Bjørn Holtet (56)
Er det mulig burde Enga tatt keeperen. Han er veldig god, men Berg er jo god han også. Det blir vanskelig det der…

5: Alexander Christiansen (30)
Ørjan Berg. Han virker som en sympatisk kar, og så har jeg sansen for ham som fotballspiller.

Analysen:

Noen klarer ikke å se for seg en bart med blå drakt. Andre ser fordelen av å ta en eller flere av spillerne til Norges beste fotballag.

Mer er det vel ikke å si om den saken?

Bortsett fra at vi skulle gjerne sett at pengene var litt bedre fordelt i norsk fotball. De penga RBK får for deltakelse i Champions Leauge (rundt 60 millioner) er nok til å drifte to klubber i Eliteserien et helt årÉ

Tenk på det du!

Legg igjen en kommentar