5 på Vestbredden, mot Bryne

Sesongens mål er ikke mange poeng unna, det er greit å ligge på sjuende plass, men det blir liksom ikke noe schwung over det. Vålerenga befinner seg i et slags midttabellvakum, men det er ikke mer enn 10 poeng opp til medalje. Å sette seg mål å oppnå dem handler om å sette seg ambisjoner. … Fortsett å lese «5 på Vestbredden, mot Bryne»

Sesongens mål er ikke mange poeng unna, det er greit å ligge på sjuende plass, men det blir liksom ikke noe schwung over det. Vålerenga befinner seg i et slags midttabellvakum, men det er ikke mer enn 10 poeng opp til medalje.

Å sette seg mål å oppnå dem handler om å sette seg ambisjoner. Målet i år er 30 poeng, får vi det så overlever vi i Tippeligaen, og det er ikke alle lag som er nyopprykkede som klarer det. Nå er dette med opprykk og nedrykk noe Vålerenga har peiling på så det gjelder å sanke inn så mange poeng som mulig. Likevel er det greit å kunne gå rundt uten konstant noia og redsel for å rykke ned. Vi spør publikum om Vålerenga har innfridd i år.

Hvor fornøyd er du med sesongen så lagt?

1: Hege Laurin Barlien (27)
Jeg er mellomfornøyd. Laget har tatt poeng som forventa, men til tider spiller de helt forferdelig fotball. Jeg liker dem allikevel, men de må spille som mot Odd, da var de bra!

2: Dennis Kajtaz (26)
Bra! Vi er jo i Tippeligaen og ligger på sjuendeplass. Vi er i kvartfinalen i cupen, og det blir garantert semifinale siden vi spiller hjemme mot Viking!

3: Arild Bjørvåg (32)
Greit nok liksom. Så lenge laget holder seg i Tippeligaen så er det OK, men i forhold til framtida må de skaffe seg noen spillere som kan score mål.

4: Aksel Olberg (26) Over middels egentlig. Jeg er sånn passe fornøyd gitt de forutsetningene vi har. Vi har mange dyktige spillere som vil være gode å på lang sikt. Rekdal gjør en meget bra jobb. Jo da dette er bra det!

5: Anders Nilsen (28)
For å være helt ærlig så er lillebroren min mer fan en meg, jeg er her med jobben siden de sponser Enga, og dette er første gangen jeg er på Vestbredden. Men laget ligger jo på sjuende plass og det er jo egentlig i overkant av årets målsetning om å berge plassen. Det jeg har merket meg i dag er at forsvaret faktisk ikke er så overlegent som det pleier å være.

Legg igjen en kommentar