5 på Vestbredden, mot Brann

Det er to lag i vårt vidstrakte land som er så heldige at de har fanatiske supportere. Der Klanen nøyer seg med å synge, drikke og være snille gutter og jenter, er Brannsupporterne troende til å myrde for sitt lag. Å kappe bremseslanger på busser er ikke tøft, da er det mye tøffere å drikke … Fortsett å lese «5 på Vestbredden, mot Brann»

Det er to lag i vårt vidstrakte land som er så heldige at de har fanatiske supportere. Der Klanen nøyer seg med å synge, drikke og være snille gutter og jenter, er Brannsupporterne troende til å myrde for sitt lag. Å kappe bremseslanger på busser er ikke tøft, da er det mye tøffere å drikke tran.

Å utbasunere sin kjærlighet handler i større grad om å vise ekte følelser i medgang og motgang. Dette er noe alle i Klanen har fått med seg, men kun en brøkdel av BST blir stående etter en kamp hvor laget deres har blitt ydmyket på det grusomste. De handler rett og slett om noe så enkelt som empati. Vi spør derfor et knippe utvalgte på Vestbredden:

Hvor viktig er Vålerenga for deg?

1: Andreas Sommerseth (22)
Jeg bor og studerer for tida i Skottland, og det eneste jeg leser om av nytt fra Norge, er det som handler om Vålerenga. Laget og klubben betyr alt for meg.

2: Cato Ryd (45)
Det er bare ett fotballag i by’n. Jeg klarer meg rett og slett ikke uten den ukentlige dosen med spenning, kamp og sosialt samvær.

3: Ole Andreas Nordheim (13)
Dette er min første kamp med Vålerenga. Jeg kommer fra Molde, og syns Molde er bedre enn Vålerenga. (Red. anm.:I henhold til tabellen har han jo rett.)

4: Jon «Bukken» Hannestad (28)
Jeg håper ikke at Vålerenga spiller kamp i oktober for da skal jeg bli pappa… Vålerenga betyr alt for meg, og jeg har et dillemma hvis cupfinale og barnefødsel kolliderer.

5: Torfinn Gossner (27)
Vålerenga er veldig viktig. Humøret mitt styres av hvordan det går med laget. Og er humøret på bånn så står det ikke bra til med Vålerenga, smiler jeg fra øre til øre derimot…

Analysen:
Enga er som rohypnol, heroin, speed, extacy og kokain for byens mange dophuer. Den eneste forskjellen er at Enga gjør deg glad og lett til sinns uten at du ødelegger helsa di. Enga er en rus som de fleste som har prøvd den ikke klarer å slutte med, og desto flere vi blir desto bedre er det. Og den dagen våre hjernedøde politikere finner ut at Engarusen er farlig, ja da skal du se på rekruttering da…

Legg igjen en kommentar