Dagboka Onsdag 12. Juli 2000

Tromsø nærmer seg Bare fire dager igjen til bortekampen mot Tromsø nå. Alfheim har ikke vært noen lykkebane for Vålerenga gjennom åra, men i fjor klarte vi nesten å stikke av med alle tre poengene. Et par små straffeskandaler fra dommer Tommy Skjerven, og en bitteliten bom fra Fredrik Thorsen på slutten gjorde at vi … Fortsett å lese «Dagboka Onsdag 12. Juli 2000»

Tromsø nærmer seg

Bare fire dager igjen til bortekampen mot Tromsø nå. Alfheim har ikke vært noen lykkebane for Vålerenga gjennom åra, men i fjor klarte vi nesten å stikke av med alle tre poengene. Et par små straffeskandaler fra dommer Tommy Skjerven, og en bitteliten bom fra Fredrik Thorsen på slutten gjorde at vi måtte nøye oss med 2-2. Det var forøvrig i den kampen Joachim Walltin scoret det VPNs lesere seinere kåret til årets mål. Gjentagelse, Jokke?

Tromsø sliter med en del skader foran oppgjøret. Finnen Miika Koppinen må stå over. Roar Christensen har brukket kinnbeinet på flere steder, og er høyst tvilsom. I tillegg er det også usikkert om Robin Berntsen og Thomas Hafstad kan spille. Kjenner jeg TIL rett, henter de sikkert inn et par 6. divisjonsspillere i løpet av uka som scorer hvert sitt hat-trick mot VIF, så det er kanskje best hvis de erfarne kan spille?

Mens vi venter på kampen, kan dere jo kose dere med referater fra de turene VIF har tatt oppover i VPNs levetid:

Tromsø – VIF 0-0 (NM semifinale), 1996Tromsø – VIF 0-0, 1996

Tromsø – VIF 2-1, 1998

Tromsø – VIF 22, 1999

Nye spillere

Det er jo sesong for prøvespill med Vålerenga. VPN har ikke fått sett brasilianeren Leandro Soares i aksjon selv, men har vært i kontakt med noen som beskriver ham slik: «Brasilianeren er faktisk bra, hurtig og med teknikk som hører hjemme på et annet kontinent…»

Og det høres jo ikke så verst ut?

Når det gjelder marokkanerne, så kommer én av dem til Norge i kveld, mens den andre neppe er på plass før neste uke. Vær vennlig å ikke spørre oss hvem av dem som kommer når…

Abdelfettah Khattari var visstnok sentral da Marokko slo Algerie her om dagen, mens Mustafa Bidoudane (tror vi) satt på benken i den kampen.

EM-quiz

Bohemen arrangerer EM-quiz i dag, for alle dere som ikke orker å stresse til stranda i det flotte været. Det begynner 19 eller 19.30, og arrangementet er bare å anbefale på det aller varmeste!

Legg igjen en kommentar