Vålerenga – Oslo Øst 7-0

Ullevaal Stadion 15.06.2005 18.00 – NM 3. runde – 2.046 tilskuere ålerenga 7 ( 2)        –         Oslo Øst 0 ( 0) 20 min. Bernt Hulsker 1-0 24 min. Steffen Iversen 2-0 48 min. Thomas Holm 3-0 70 min. Freddy dos Santos (str) 4-0 72 min. Ardian Gashi 5-0 84 min. Bernt Hulsker 6-0 88 min. Ardian … Fortsett å lese «Vålerenga – Oslo Øst 7-0»

Ullevaal Stadion 15.06.2005 18.00 – NM 3. runde – 2.046 tilskuere

ålerenga 7 ( 2)        –         Oslo Øst 0 ( 0)

20 min. Bernt Hulsker 1-0
24 min. Steffen Iversen 2-0
48 min. Thomas Holm 3-0
70 min. Freddy dos Santos (str) 4-0
72 min. Ardian Gashi 5-0
84 min. Bernt Hulsker 6-0
88 min. Ardian Gashi 7-0
Stefan Ishizaki
Bernt Hulsker

Øyvind Bolthof
Freddy dos Santos Aamund Skiri Ronny Johnsen Ragnar Klavan (Arnar Førsund fra 57.)
Stefan Ishizaki Ardian Gashi Christian Grindheim (Thomas Holm fra 45.) Daniel Fredheim Holm
Steffen Iversen (Morten Berre fra 45.) Bernt Hulsker

Her er et positivt kampreferat i cupkampen mot Oslo Øst.

For det var mye å glede seg over i kampen mot Oslo Øst. Etter en relativ tung periode smalt Vålerenga inn sju mål mot andredivisjonslaget i cupens tredje runde – og det attpå til i strålende fint sommervær.

Forandringer
Vålerenga gjorde seks forandringer fra laget som startet mot Lyn sist helg, og Freddy Dos Santos var den eneste igjen i den bakre femmeren. Øyvind Bolthof, Ragnar Klavan, Ronny Johnsen og Aamund Skiri tok plass bak, mens Kjetil Rekdal fant rom for Daniel Fredheim Holm og Bernt Hulsker litt lengre frem på banen. Og sistnevnte viste nok en gang at han kan score mål. Med sine to fulltreffere mot Oslo Øst står han nå med fantastiske ni mål på tre cupkamper.

Og det var de to offensive byttene som utgjorde den store forskjellen i første omgang mot naboene våre. Midtveis i omgangen kom Fredheim Holm seg elegant fri på venstrekanten og la inn til Hulsker som stusset ballen i hjørnet på en perfekt måte. Fredheim Holm var også nest sist da Steffen Iversen ble spilt fri noen minutter før pause. Iversen tok ned ballen på brystet, og tok den tiden han trengte for å sette ballen akkurat passe arrogant i mål. Vålerenga ledet 2-0 ved pause.

Bra 2. omgang
Vålerenga var veldig, veldig mye bedre enn Oslo Øst i alt det de foretok seg på banen. Gjestene kom knapt til en sjanse, mens Vålerenga i bedagelig tempo satte inn den ene scoringen etter den andre. Andre omgang startet med at Thomas Holm og Morten Berre kom inn for Grindheim og Iversen.

Nevnte Holm økte ledelsen til 3-0 før Arnar Førsund (!) ble felt innenfor 16-meteren, og Dos Santos satte straffen enkelt i mål. Så var det Gashis tur til å gjøre 5-0, Hulsker satte sitt andre for dagen til 6-0 før Gashi satte et verdig punktum på overtid med Vålerengas sjuende mål.

Offensivt
Det var mye som var bra med Vålerenga i denne kampen. Ragnar Klavan var meget god offensivt på banen, og spilte med stor selvtillit og kontroll. Foran Klavan briljerte Fredheim Holm til tider, mens Hulsker spilte nok en god kamp på topp for Vålerenga.

Vålerenga spilte effektivt, offensivt og til tider teknisk fin fotball i nesten hele kampen. Laget visste de hadde vunnet kampen, men viste tydelig at de ville score så mange mål som overhodet mulig.

Et hyggelig gjensyn ble det også med Kjell Roar Kaasa som fikk spille den siste halvtimen for Oslo Øst.

Det som manglet for å gjøre kvelden perfekt var om en av rivalene våre røyk ut og det klarte Lyn på en finfin måte.