Vålerenga triumferte i Stavanger

Viktig kamp borte mot tabellnabo – oljebarna fra Stavanger. Vålerenga stiller uten solide Bjørdal som er ute med skade.  Vålerenga: Sjøeng – Hedenstad, Tollås, Strandberg, Zuta – Christensen, Holm, Strand, Sahraoui, Børven, Dicko Eng Viking har solgt unna et par greie schpellere i sommer, men i starten av kampen henger de godt med. De presser … Fortsett å lese «Vålerenga triumferte i Stavanger»

Viktig kamp borte mot tabellnabo – oljebarna fra Stavanger. Vålerenga stiller uten solide Bjørdal som er ute med skade.

Vålerenga: Sjøeng – Hedenstad, Tollås, Strandberg, Zuta – Christensen, Holm, Strand, Sahraoui, Børven, Dicko Eng

Viking har solgt unna et par greie schpellere i sommer, men i starten av kampen henger de godt med. De presser Vålerenga høyt i banen, men får ikke betalt for det og sakte, men sikkert kommer Vålerenga mer med.

Noen særlig store sjanser blir det ikke før Thiago Holm gjør det Thiagoer helst gjør; setter opp andre på blank kasse. Børven har timet et løp bra og mottar den millimeterpresise pasningen alene med Gunnarsson. Børvens skudd treffer keeper i ankelen og spretter ut og over mål.

Hva gjør vel det nr Sahraoui tar frem dansetøflene minuttet etter og dribler av hele høyresiden til Viking to ganger før han klemmer inn ballen fra skrå vinkel bak en Gunnarsson som går ut i et telemarksnedslag som stod til 3 x 18,5 i stil. Målet stod til 5 x 20.

Vålerenga har kontroll derfra og inn så lagene går til garderoben med 0-1 til storbylaget mot distriktenes representant.

2. omgang

Omgangen er ikke mange minuttene gammel når Zuta går ned. Han har tydelig vondt og Fagermo blir tvunget til å foreta et bytte. Inn for Zuta kommer Oldrup Jensen.

Etter 10 min mottar Sahraoui ballen fra Christensen ute på kanten. Han går innover og backen til Viking er utrolig passiv. Det er i tillegg ikke mye hjelp å hente i nærmeste stopper, så Sahraoui curler en nydelig bannan inn i lengste bak Gunnarsson. Nesten så man burde synge sangen om sponseren fra 1992 – Cobana Bananer;

Vål’enga, Vål’enga. Vi er Vål’enga.

Vi er rød og blå og har bannan på.

Vi er Vål’enga

Derfra og inn så handler det om å trygge seieren. Viking har ikke gitt opp og de kaster innpå noen friske bein. Det fungerer godt nok til at en junior på Viking klarer å lure inn en ball bak Sjøeng.

Med 20 min er det kamp igjen. Viking trykker stadig mer på og har nok av sjanser til utligne, men Vålerenga får akkurat tidsnok kastet frem en kroppsdel og blokkert det grøveste i tillegg at vi er velsignet med en dommer som gjør feil i et par situasjoner som kunne vært avgjørende, har vennligsinnede stolper og en motstander som har det med å brenne sjanser.