Dagboka fredag 29. oktober 2021

Siste fredagen i oktober er her. Juledekorasjonene har allerede kommet opp i noen av byens gater, mange har allerede lesket sine struper med årets julebrus og julesjokoladen er lasta opp etter vegga på det lokale supermarkedet. OG SÅ ER DET JO FAEN MEG CUPFINALE!   Vondt Vi starter med dritten. Noen ganger er det fysisk … Fortsett å lese «Dagboka fredag 29. oktober 2021»

Siste fredagen i oktober er her. Juledekorasjonene har allerede kommet opp i noen av byens gater, mange har allerede lesket sine struper med årets julebrus og julesjokoladen er lasta opp etter vegga på det lokale supermarkedet. OG SÅ ER DET JO FAEN MEG CUPFINALE!

 

Vondt

Vi starter med dritten.

Noen ganger er det fysisk vondt å være Vålerenga-supporter. Frustrasjonen som bygger seg opp i løpet av 90 minutter kulminerer med fysiske smerter og vondt i huet. Gårsdagens kamp var av det slaget.

Det så relativt greit ut en stund. Vålerenga leda kampen og virka som hadde noe som ligna på kontroll. Men så snur det i løpet av det siste kvarteret og man lurer på om dette laget i det hele tatt er i stand til å avgjøre matcher.

I går ble det riktig nok tap, men det lå faen så lenge an til å bli uavgjort. Det hadde blitt den 11 i rekka.

Fram til i går hadde Haugesund dobbelt så mange tap som oss, men ligger likevel bare to poeng bak.

Vi MÅ bli bedre på dette. Og det gjelder hele fordømte laget. Vi gidder ikke peke på enkeltelementer fordi det ikke er noen som er super-klare og velger derfor å ikke henge ut noen unødvendig.

Alle må skjerpe seg.

 

Vålerenga-søndag

Nå som vi har fått bort edderen og galla kan vi helle fokusere på noe som er fint. Nemlig helga!

Hockey

Klokka 16:00 i mårra er det klart for hockey. Vi spiller borte mot Manglerud Star. Vålerenga ligger og ruger nede på en femteplass i serien, men det er jævlig jevnt poengmessig opp til andreplassen.

Manglerud har gått på 14 smeller og vi ser absolutt ingen grunn i det hele tatt hvorfor vi skal miste poeng denne kampen.

Om du ikke har billetter til hallen der oppe, er det plasser og øl på Øst.

Møte med damene

Etter hockeykampen kommer spillere fra damenes A-lag på øst for å ha tequilashottekonkurranse mot de største og breieste supporterne i landet.

Altså. Vi er ikke heelt sikre på at det er det det blir. Men de kommer! Og vi må ta de godt imot og komme med noen sofatips før cupfinalen på søndag. Klokka 18:00 på Øst.

Når du har sitti og trøkka neppå halvlitere hele dagen er det greit å høre på litt musikk. SMUD opptrer på Øst klokka 20:30. Det er gratis.

Cupfinale

På søndagen er det endelig klart for cupfinale og det skjer ting på Øst hele dagen. Kortversjonen er at det er avspark klokka 15:00 og billetta er gratis.

Vi ser at Øst lokker med øl og kampvisning. Men vi ser ingen god grunn til å være der under matchen. Den bør du dra på Ullevaal for å se.

Dette er det vi håper skjer:

Idrettslaget Sandvika(V) går antageligvis hen og vinner serien i år. Men det er ikke over før noen synger. Så det vi håper på er at de tar litt lettere på cupen og fokuserer fullt på serien.

Grunnene til dette enkle:

  1. Det blir mer mål til Vålerenga på søndag. Mer jubel og mer skrål.
  2. Sandvika blir grinete og sure og lar det gå utover Team LSK i serien. Østlendinger er jo tross alt østlendinger for alle som ikke er østlendinger.

Selv om skarrepakket står oppført som hjemmelag veit vi alle hvem som egentlig er det. Vålerenga skal eie byen. Samma hvilken stadion det skjer på. Og siden vi ikke er oppført som hjemme kan vi enkelt gi faen i alt som har med gjestfrihet å gjøre. Det skal være ubehagelig. Og vi håper og tror at Klanen og andre fans klarer å gjøre det skikkelig guffent.

Vi skal faen meg klarer å lage et leven en cupfinale for damer aldri har sett maken til tidligere. Se til helvete å kom deg på kamp!

Etter storseier i cupfinalen, er det å hive seg på t-banen tilbake til den trygge østkanten og komme seg opp på Øst. Der speller nemlig Valentourettes Jokke-slagere  fra klokka 18:00. To sett!

Brann

Der damene tar i mot bergensere på Ullevaal tar herrene i mot bergensere på Valle. Heller ikke her ser vi helt at vi skal utøve noen form for gjestfrihet.

Brann ligger og surkler nede i nedrykksmyra og vi har faen ingen planer om å hjelpe dem ut.

Faen heller. Om det ikke blir noe særlig ut av denne drittsesongen kan Brann i Obos være et bittelite plaster på såret.

Kampen spilles på Valle klokka 20:00. Se til helvete og kom deg på denne kampen også!

Oppsummeringa av eventer finner du her.

Vålerenga i dag

Vi starter på en tredagers ved å ta en lugn fredagspils på et av byens vålerengarelaterte utesteder.

Legg igjen en kommentar