Dagboka fredag 23. juli 2021

Mens det har vært innbrudd i klubbhuset til Vålerenga Trolls, har fotballgutta tapt i Belgia og rekruttlaget tapt i Brattvåg. Søndag er det første runde i cupen og vi har fått rop om hjelp fra Oslo vest inn i innboksen vår. En helt vanlig fredag med andre ord. Vålerenga i Europa I går spilte Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. juli 2021»

Mens det har vært innbrudd i klubbhuset til Vålerenga Trolls, har fotballgutta tapt i Belgia og rekruttlaget tapt i Brattvåg. Søndag er det første runde i cupen og vi har fått rop om hjelp fra Oslo vest inn i innboksen vår. En helt vanlig fredag med andre ord.

Vålerenga i Europa
I går spilte Vålerenga i Europa for første gang på evigheter. Heldigvis begynner redaksjonsmedlemmene våre bli såpass opp i åra at i alle fall èn av oss har rukket å bli fullvaksinert og safe for menging med andre enn bare seg sjæl. Så vi pakka baggen hans og sendte han av gårde til Belgia. Gleden over å få mulighet til å se Vålerenga vinne et slag på utenlandsk jord ble raskt erstatta av skuffelse over at utsikten fra pressetribuna var en feit betongstolpe og to stutt-tjukke belgiere som arrangøren nok hadde plassert der med vilje. Hva som foregikk nede på gresset er vårt sannhetsvitne der nede enda noe usikker på, men vi som så kampen på tv har forsikret han om at han ikke har gått glipp av en dritt. Vålerenga ble rundspilt. Enkelt og greit. Mer om denne kampen kan du lese i et slags kampreferat.

Returoppgjøret spilles på Vålerengas egen bursdag 29. juli klokken 19.00. Billetter kjøper du her

5-0 tap for rekruttlaget
Det var ikke bare A-laget som tapte i går. Rekruttgutta spilte også bortekamp mot Brattvåg og gikk på en 5-0 smell. Les mer om kampen og kampfakta på klubbens nettsider.

Byderby

Vi lar Europa være Europa (vi går ikke videre uansett) og retter blikket mot cupen. Søndag spilles første runde og det blir byderby. Vi tar trikken bort til Bislett for å hente avansement. På motsatt banehalvdel står Skiklubben Liiiiiin.

Det er ikke bare vi som gleder oss til dette oppgjøret. Borte hos breddeklubben Liiiin er gleder de seg også noe så sinnssykt, dog er det tydelig at de gleder seg av helt andre årsaker enn det vi gjør. Vi gleder oss fordi vi veit at når denne kampen er ferdigspilt så er vi ett steg nærmere cupfinalen. Dessuten har vi veldig mange gode minner fra Bislett. Det er jo hjemmebane nr 2 etter Intility.

Liiiin derimot…de gleder seg fordi nå er de endelig litt relevante igjen. De skal jo spille mot Oslos Stolthet og de får endelig litt oppmerksomhet fra noen andre enn foreldra sine. Det må være stusselig å ha selvfølelsen sin så sterkt knyttet opp mot et annet lag enn sitt eget. Det er noe desperat over det hele. For oss andre er det vanskelig å forstå hvordan denne indre trangen til bekreftelse føles. Vi kan forestille oss at det kjennes litt numment ut å stadig føle på at man blir for liten og at man aldri strekker til. På den måten kan vi forstå at denne trangen til å bli sett av de du ser aller mest opp til her i verden kan få ulike utslag i folks adferd. Derfor ønsker vi, av medlidenhet, å dele noen meldinger vi har fått av en representant for dem borte på Oslo vest som kjenner sterkt på dette ønsket om å bli sett med denne meldingen: Vi ser deg og vi anerkjenner at du er der <3!

 

Vålerenga har fått tildelt 1000 billetter til kampen. Prisen er på 110-200 kroner. Billetter kjøper du her.

INNBRUDD HOS VÅLERENGA TROLLS
Vålerenga Trolls har hatt innbrudd i klubbhuset nede på Jordal og blitt bestjålet. Dette melder klubben om på Facebook-sidene sine, hvor de også ber om at folk holder litt utkikk etter pokaler, Trollseffekter og annet amerikanskfotballutstyr.

Trolls er ikke en klubb som sitter på lassevis med resurser sånn økonomisk sett. Derimot er folka der klassemennesker med sterk dugnadsånd. Det betyr ikke at de ikke trenger hjelp, det være seg til opprydding, fiksing av ødelagte greier, erstatte stålet utstyr med nytt osv. Har du sett noe, kommet over noen pokaler/effekter/utstyr, er litt handy, eller bare har litt tid til overs slik at du kan hjelpe til med opprydding, send Trollsa ei melding via Facebooken deres og tilby dem din hjelp. Det er ingen som går aleine i Vålerenga.

Og til tyven(e): Stjæler dere fra Trolls, stjæler dere fra Vålerenga. Skam dere. Det er bare bønder som stjæler!

Vålerenga i dag
Vi avspaserer og tar oss en pils, mens vi veilder vår mann i Belgia ut av Belgia via telefon og Google Maps.

Legg igjen en kommentar