Dagboka fredag 14. mai 2021

Endelig fredag og det ser ut som vi får litt opphold i det grusomme været vi har hatt de siste ukene. Raymond skal ha for det. Når han først skal stenge ned uteserveringa er det en fin vår han har valgt å gjøre det på. Sesongstart Det som er langt fra grusomt er hvordan Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka fredag 14. mai 2021»

Endelig fredag og det ser ut som vi får litt opphold i det grusomme været vi har hatt de siste ukene. Raymond skal ha for det. Når han først skal stenge ned uteserveringa er det en fin vår han har valgt å gjøre det på.

Sesongstart

Det som er langt fra grusomt er hvordan Vålerenga har starta sesongen. Ja, det lugga riktig nok litt på RBK på søndag, men det går på sesongstartkvota. Vi syns det er bedre å starte med en rolig uavgjort mot det som, i det minste på papiret, skal være en av utfordrerne til ligagullet 2021, enn å gå ut med alt for høy overtenning og fucke opp og pådra oss baljer med kort.

Det sto Rosenborg for.

Kampen mot Brann viste det vi egentlig så i den første matchen at Vålerenga kan ha kontroll på en kamp.

Riktig nok svetta denne dagbokisten et par ganger når Bamba kom på litt enkle kontringer, men det viste seg i år som i fjor, at man kan stole på de bak der.

Å se Vålerenga forsvare seg godt minner oss litt om hvordan vi var før i tida.

Men nå er vi gode på scoringer også.

Det var rett og slett magisk å se hvordan Vålerenga regelrett sleit ut Brann på onsdag. Og vi sier ikke at det er enkelt det Dønnum gjorde, men det var en laginnsats å gjøre Oppdal så utkjørt og uoppmerksom som han var.

Vålerenga damer

Damelaget slo Stabæk 3-2 i treningskamp på Valle på tirsdag og ser ut til å ha funnet formen før serien starter neste helg.

Celin scora to og Amanda scora ett.

I morgen spilles siste treningskamp mot Rosenborgs ørn klokka 14:00. Kampen finner du på Direktesport.

Kristiansund på søndag

Klippfiskera fra tettstedet ute i Atlanterhavet  kommer på besøk på søndag og vi står selvsagt ikke klare for å ta dem imot. Da det fremdeles ikke er lov å dra på kamp.

Etter å ha blitt pissa på av Molde og Bodø/Glimt er det nå Vålerengas tur å vise hvem som er sjefen.

Kristiansund ser ikke ut til å ha noe videre å komme med. De scora bøttevis med mål i fjor takket være storspill av Pellegrino, men han valgte heller å kaste alle prinsipper på båten og flytte til et land der kvinner må ha tillatelse at mannen sin til å kjøre bil, der kongelige kapper av hodet på meningsmotstandere og holder slaver.

Lønna er god da.

Nå er scoringene opp til Flamur Kastrati. Spissen som ikke scora ett eneste mål i fjor og ser ut til å ligge an til det samme i år.

Dét sagt ligger det vel litt i korta hva som kommer til å skje på søndag..

Her er det vel ikke noe å lure på. Vi skal ta medalje i år skal og må vi slå lag som Kristiansund. Intetsigende løkka-spillere fra skjær og holmer rundt omkring i landet som kun er der for å fylle opp tabellen.

Kampen går klokka 15:00 på Discovery+

Fun fact:

Discovery+ finnes på de fleste plattformer. På amerikansk. Og de har ingen planer om å gjøre denne tilgjengelig i Norge med det første.

Litt det samme som HBO Max for de som vet om den appen.

Grunnen er selvsagt at Discovery og alle som jobber der er evneveike latsabber som driter fullstendig i kundemassen sin og mener fotball er best på iPad eller lignende.

Denne dagbokisten kommer ikke til å bruke en krone på den sjappa der før de har fiksa dette og anbefaler deg å gjøre det samme.

Ting blir sikkert bedre når TV2 tar over.. Haha! Neida.

Vålerenga i dag

Vi ringer noen venner og tar utepilsen på terrassen, balkongen, parken eller i borettslagets fellesarealer.

Maks 10, anbefalt 5.

Ha en god 17. mai! Husk å flagge både søndag og mandag.

Legg igjen en kommentar