Storhamar – Vålerenga 3-1

Bortekamp på Hamar er ikke blant de enkleste kampene i året og Vålerenga har vært litt ujevne i prestasjonene i det siste. Forhåpentligvis så bruker våre gutter dette som en ekstra motivasjon før kampen. Vålerenga – Storhamar Dragons – Hamar OL-Amfi 28/11 – 2020 kl 16.00 15. serierunde – Fjordkraftligaen 2020/2021 1. periode 1-0 Olsen … Fortsett å lese «Storhamar – Vålerenga 3-1»

Bortekamp på Hamar er ikke blant de enkleste kampene i året og Vålerenga har vært litt ujevne i prestasjonene i det siste. Forhåpentligvis så bruker våre gutter dette som en ekstra motivasjon før kampen.

Vålerenga – Storhamar Dragons – Hamar OL-Amfi 28/11 – 2020 kl 16.00

15. serierunde – Fjordkraftligaen 2020/2021

1. periode
1-0 Olsen (Thoresen, Ahlholm)
1-1 Sundberg (Lindström)
2-1 Rønnild (Øksnes)

3. periode
3-1Thoresen (Olsen, Engebråten)
1. periode
Våre spillere er hissige på grøten i starten. De står opp i midtsonen og gjør det vanskelig for Storhamar Dragons å få med seg fart inn i sonen. Ca midtveis krysstakler Ekelund kjeksen Ahlholm og og for det fikk han reservert plass i 2 min på Øystein Olsens Plass.

Dragons klarte selvsagt å sette en pinne i det overtallet etter at Eskild Olsen putta på pass fra Thoresen. Det har blitt endel mål i undertall i det siste mens Ekelund sitter i fryseboksen. Det kan være greit å spille tølft, men fair, når verken overtall eller undertall fungerer optimalt.

I minuttene etter så bølger spillet frem og tilbake. Nærmest er Olden som kommer på blank etter å ha satt på turbo’n. Kokman tok skuddet.

Mot slutten ble det bra kok på Hamar. Lindström og Sundberg vant pucken dypt i egen sone og Sundberg krummet nakken og satte fart over blå. Fra ca droppunktet satte han en hyler ned i lengste via stolpen. 1-1 på Hamar og vi er i dytten!

I byttet etter var Taimi nede i egen sone og skulle spille motsatt. De la Rose forechecket og taklet en Taimi i ubalanse. Taimi blir kastet mot vantet med nakke og bakhode først og sammenstøtet var massivt. Taimi ble fraktet ut. På tross av at han er finsk sisu tvers igjennom ser vi neppe ham tilbake med det første.

De la Rose ja. Der har du et studie verdig. Spilte på Dragons for noen år siden og ville ut i verden og bli stor. Kom tilbake med halen mellom de tynne bena sine før årets sesong uten å produsert noe offensivt på 3 år. Troa på De la Rose var like sterk på Hamar som kjærligheten til NS under krigen der oppe og han har jo ikke produsert en dritt der heller. Tror han har et andreassist mot Grüner i år. Det er alt. Når en spiller som De La Rose tar ut en av våre setter det våre gutter i en catch 22. Egentlig bør de ta han ut, men ved å gjøre det så styrker de Storhamar Dragons.

Kanskje på tide å gjøre slutt på lidelsen og bare legge opp? Ikke blir han huska heller.

Vålerenga virker rysta etter skaden og i det tok ikke mange sekundene fra kampen ble blåst igang igjen til Rønnild satte 2-1 – noe som også ble pauseresultatet.

2. periode
2. periode er åpnere. Spillet flyter litt bedre gjennom midtsonen og lagene produserer flere skudd.

Hos oss er Søberg patent og tar det som kommer.

Vålerenga var gode når begge lag hadde 5 spillere på isen. Vi kom til flere store sjanser, og nærmest var nok Sundberg som ladet kanonen i slot’et med 5 min igjen. Kokman hang ikke med, men ble reddet av metallet.

Metallet stod også i veien litt tidligere da Røymark  prøde seg fra god posisjon i et overtall. Det føltes tidvis i dag som om det «var en slik dag». Vi produserte nok til å score i denne perioden. Kokman var god og tok det meste, og det han ikke tok det fkk han hjelp til av metallet.

3. periode
Vålerenga gjorde et ærlig forsøk på å sette press på Storhamar og snu kampen i 3. periode. De vant skuddstatistikken 3-11, men da Olden røk på 2 min for holding 7-8 min ut i perioden og Thoresen putta på en frekkis da han fra død vinkel vippa pucken opp over skulderen til Søberg og opp i nettaket.

I det kampen er i ferd med å dø ut svinger Brekke Henriksen rundt med Jimmie Andersson. Begge gutta fikk 5 + match. Andersson fikk i tiellgg en sekk med never og en tur ned på alle fire.

Vålerenga henger greit med i kampen, så lenge det er snakk om 5 mot 5. Det er når vi mønstrer special teams det begynner å lugge. Vi har 6×2 min i overtall uten å produsere all verden. I undertall slapp vi inn 2. Det er det som gir tap i dag.

Legg igjen en kommentar