Dagboka mandag 2. november 2020

Damene grusa LSK Kvinner 4-2 og holder tabelltopp to runder før slutt. Hockeygutta har en kamp mindre spilt, men topper tabellen. Og i går ble det solide 2-0 borte mot Godset. Livet er digg i Engaland! pic.twitter.com/qSNmfnvzcu — Vålerenga Fotball Kvinner (@VIFDamer) November 1, 2020 I fjor ble LSK Kvinner seriemester for sjette sesong på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 2. november 2020»

Damene grusa LSK Kvinner 4-2 og holder tabelltopp to runder før slutt. Hockeygutta har en kamp mindre spilt, men topper tabellen. Og i går ble det solide 2-0 borte mot Godset. Livet er digg i Engaland!

I fjor ble LSK Kvinner seriemester for sjette sesong på rad. I går ble de rundspilt etter alle kunstens regler. 4-2 gir ikke et rettferdig bilde av kampen, seieren burde vært mye større. Men hvem bryr seg!!! Vi leder med ett poeng og det er to serierunder igjen. Lyn borte og Arna-Bjørnar hjemme skal normalt bety seks poeng – og seriemesterskap.

[poll id=»302″]

Damene har en heftig november foran seg, og det starter på onsdag:

  • Onsdag 4/11 CL-playoff mot Klaksvik (H) kl. 18:00 på direktesport.
  • Lørdag 7/11 Lyn (B) kl. 13:00 på direktesport.
  • Onsdag 11/11 Kvartfinale NM mot Stabæk (B) kl. 20:00 på NRk.
  • Søndag 15/11 Arna-Bjørnar (H) kl. 13:00 på NRK.

Vinnes kampen mot Klaksvik vil 2.playoffrunde i Champions League spilles 17 eller 18. november.

Seier i Drammen

Tre poeng i Drammen er deilig, men ingen selvfølge. I går leverte gutta en strålende kamp med full kontroll i starten og 1-0-ledelse, før de ga bort initiativet i kampen og var litt heldige som beholdt ledelsen til pause. Men i andre omgang hever vi oss igjen og gjør 2-0 på noe som har blitt en vane i år, men som garantert ikke hadde skjedd tidligere, topp innsats og klokt spill.

Kall det hva du vil, men det bor en annen kultur i dette laget. Vi er kjipe å møte fordi vi er kompakte bak, og i tillegg har vi et bra offensivt spill pluss individualister som kan avgjøre kamper. Og vi har keeper. Klaesson er ung (19, snart 20 år), men faan så god. Og når du veit at Dønnum fortsatt bare er 22 år (og har forlenget kontrakten) og Borchgrevink er 21 år og spiller som en Lee Dixon, Gary Neville, Branislav Ivanovic eller Pablo Zabaleta (okei, litt kaldt vann til dagboka nå). Men du skjønner hva vi mener: Det ser jævlig lyst ut!

Vålerenga har blitt et lag som spiller med selvtillit, og akkurat det skal du ikke undervurdere. På hjemmebane har vi ikke tapt i år, og det får forhåpentligvis Odd kjenne på når de kommer søndag (og Rosenborg 13. desember). Odd har forresten midtukekamp mot Viking før de kommer til oss, og vi kan jo håpe på litt hjelp fra Rogaland.

Sju kamper igjen

Vi spiller for medalje, men i verste fall kan det bli en kamp om fjerde plass. Trolig mot Odd. Kristiansund er seks poeng bak er og forhåpentligvis hektet av.

Vi skal møte Odd (h), Aalesund (b), Sarpsborg (h), Stabæk (b), Rosaenborg (h), Viking (b) og Start (h).

Odd skal møte Viking (h), Vålerenga (b), Start (h), Sandefjord (b), Strømsgodset (h), Kristiansund (b), Molde (h) og Brann (b).

[poll id=»303″]

Vålerenga i dag

Her kan du lese reffet fra lørdagens 3-1-seier over Narvik. Ellers er det bare å nyte livet i Engaland og glede seg til onsdagens Champions League-kvalik og sjukt viktig Odd-kamp på søndag.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar