Vålerenga-Brann 1-0

Hva er denne følelsen her? Er det sånn det er å vinne fotballkamper? Eliteseriens 27. runde – Intility Arena 03. november 2019, Kl. 20:00 Solgte billetter: 5000-et eller annet Mål: «Øl og Herolind og Vål’enga» på overtid i første omgang Lagoppstillinger: VIF: Adam Larsen Kwarasey – Christian Dahle Borchgrevink, Pierre Kanstrup, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe … Fortsett å lese «Vålerenga-Brann 1-0»

Hva er denne følelsen her? Er det sånn det er å vinne fotballkamper?

Eliteseriens 27. runde – Intility Arena 03. november 2019, Kl. 20:00

Solgte billetter: 5000-et eller annet

Mål:

«Øl og Herolind og Vål’enga» på overtid i første omgang

Lagoppstillinger:

VIF: Adam Larsen Kwarasey – Christian Dahle Borchgrevink, Pierre Kanstrup, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe – Mohammed Abu, Herolind Shala, Magnus Lekven – Aron Dønnum, Matthias Vilhjalmsson, Deyver Vega.

Brann: Opdal – Teniste, Wormgoor, Eggen Rismark, Kristiansen – Barmen, Acosta, Yttergård Jenssen – Rolantsson, Bamba, Grøgaard.

Dommere: Tore Hansen, Geir Oskar Isaksen, Jim Andre Dalnes Dyb, Magnus Nicolai Koløy

 

Kampen:

Det er 3 kamper igjen av NFFs idealsesong etter den i kveld og jeg er allerede bånnfrossen på pressetribunen. Klubben har imidlertid stilt med pledd med logo til alle på presse. Det skal rett hjem og brukes som kosepledd ved peisen! Med seier i kveld sikrer vi vel plassen, så la oss sende skarrepakket hjem med en 3-4 goaler i bagasjen.

  1. omgang:

Skjer veldig lite det første kvarteret. Vi lar egentlig Brann styre litt uten at de skaper noe som helst.

Så skaper vi flere fine sjanser på 3 min.

Dønnum finter seg først fri på venstre og slår til Matti. Headinga går like til side for mål. Ser egentlig ut som han prøver å sette opp en medspiller der.

Like etter går Vega av 2 mann og stormer inn i feltet til høyre. Han får slått på tvers, der demper Dønnum ballen og skal bare flikke den i åpent mål, men en Brannspiller kaster seg inn og blokkerer i siste sekund. Vanvittig sjanse! Corneren etter blokkeringa blir også ganske farlig.

Så bryter Vega og spiller Matti aleine igjennom, men pasningen er for hard. Nå må vi begynne å omsette sjansene våre gutter!

Vi spiller en mer reindyrka 4-3-3 i dag med Lekven og Shala som indreløpere og kanter som kan slå inn med godfoten uten å vende inn i banen. Jeg liker det! Dønnum er virkelig påskrudd i dag. Venstresida vår best til nå.

Så kaster Bataljonen inn 5-6 bluss på banen. Julenek! Kampen blir stoppa.

Så spiller Brann seg strålende ut av forsvar på overtid i første omgang og kontrer nedover høyresida si. Så ruller de opp til venstre og slår knallhardt inn langs goal. På bakerste får de dempet og skutt, men den går akkurat utafor nærmeste kryss.

Like etter går Vega seg nydelig løs midt på Branns halvdel og slår Dønnum ute til venstre. Han dunker ballen mot lengste, men den stryker stolpen.

Og venstresida vår er ikke ferdig! Dønnum leker litt ute til venstre og slår 45 grader langs bakken til Shala. Han treffer litt rart, men ballen går i en bue over keeper og via tverrligger og inn! «Øl og Herolind og Vål’enga!»

2. omgang:

Lite å skrive om de første 20 av andre omgang. Vi styrer, men lar Brann ha ballen litt. De skaper lite.

66 min når Dønnum bryter. Spiller Adekugbe som slår inn. Shala skyter den i Matti som løper i veien. Fort mål det der hvis den får gå på mål.

Og der var blussinga igang igjen. Blir det flere brennmerker på kunstgresset da?

Dønnum dunker til fra 25 etter 79 min. Keeper må gi retur men Matti er litt for sein.

Brann setter på Karadas og begynner å pumpe langt 5 min før slutt.

De får slå inn i det 89. minutt. Der stiger Azar til værs og header like over. Passe oss nå!

Litt dytting og ampert mellom Lekven og Koomson på slutten der. Gult på begge.

Og der går fløyta! Har vi virkelig vunnet en kamp igjen?

Oppsummering:

Vi er best gjennom hele kampen. Brann skaper lite selv om vi lar de ha litt ball i andre omgang. Vi så veldig bra ut i en klassisk 4-3-3 med Shala og Lekven som indreløpere og klassiske «utovervinger». Mer av dette! Nå klarer jeg ikke skrive mer for kulda har nådd ledda mine. God kveld! Ses når Molde kommer til siste hjemmekamp for sesongen! Og igjen takk til Bataljonen for overtida i første omgang!

Legg igjen en kommentar