Dagboka torsdag 1. august 2019

Da er vi i gang med høstmåneden august og denne dagen byr på semifinale på sletta, første istrening for hockey, søt karamell etter at Vålerenga jenter viste verden hvordan det skal gjøres og på søndag er det endelig kamp igjen. Vålerenga i semifinale I dag, klokka 14, spiller Vålerenga semifinale mot svenske AIK i Norway … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. august 2019»

Da er vi i gang med høstmåneden august og denne dagen byr på semifinale på sletta, første istrening for hockey, søt karamell etter at Vålerenga jenter viste verden hvordan det skal gjøres og på søndag er det endelig kamp igjen.

Vålerenga i semifinale

I dag, klokka 14, spiller Vålerenga semifinale mot svenske AIK i Norway Cup. Klassen er Girsl 17 Elite og kampen spilles på bane 26 EK11. I den andre semifinalen møter Lyn IFK Göteborg. Det vil si at Vålerenga får en artig motstander i lørdagens finale.

Endelig hockey

Det finnes ingen ventetid som er så vond som ventetiden til hockey. I kveld er første istrening for Vålerenga. Den foregår i Ungdomshallen på Jordal, starter 16:30 og det forventes strippestraffer.

Strippestraffer er et konsept der den som skyter straffe må fjerne et plagg dersom han bommer. Til sist kan det bli full nakenhet og blotting av peniser.

Er dette egentlig greit i 2019? Hva om kvinner ble objektivisert som nakne rekvisitter for underholdningens skyld? Eller hvis enhver begynner å kle seg nakne på sin lokale skøyteis? Da tenker vi pipa ville fått en annen lyd.

Fy faen!

Ja, selvsagt sees vi på Jordal.

Vi viste verden hvordan det skal gjøres

Manchester United kom i går til Oslo for å lære om fotball. Det endte med 4-1, et resultat Guro Pettersen mener var utklassing.

7124 tilskuere så treningskampen og det er selvsagt stor stas. Og med et slikt resultat er det å håpe mange tar turen på en ordinær kamp og. De som har fulgt VPN en stund veit jo at vi ikke er overvettes begeistret for showkamper, men her kjenner vi det er forskjell på damefotball og herrefotball.

Selvsagt var det Ajara Njoya som var kveldens heltinne. Det blei 3 mål, mål med et drag av klasse over seg, og til TV2 sier Njoya:

Det var en god kamp. Vi visste det ville bli en veldig tøff kamp, så vi ville gi absolutt alt. Vi ville vise at vi har et veldig godt lag og når man jobber hardt kan man spille slik.

Enig.

Siden du ikke kan få nok av damene kan du alt nå planlegge hvordan du kan være på Røa til lørdag 15:00. Det er nemlig neste sjansen du har, da spilles runde 11 i Toppserien. Etter å ha filleristet ManU i en treningskamp er ikke Røa i en seriekamp noen målestokk.

Ikke noe press.

Kristiansund søndag

Et lag som ikke imponerte noen i møte med ManU er Kristiansund som blei fillerista i 90 minutter av mannfolk i feriemodus. Til søndag setter Møre-laget på ny kursen mot Oslo, denne gangen får de møte skarpskodde Vålerengaspillere.

Det er noen dager siden forrige kamp, så vi benytter sjansen til å minne om at Vålerenga ligger på 5. plass, Kristiansund på 7. plass. Kampen starter 20:00 og spilles på Valle.

Hurra.

Vålerenga i dag

Kamp 14:00 og trening 16:30. Tiden frem til det bruker du på å lese om Bob Lord of Burnley.

 

 

 

Legg igjen en kommentar