Dagboka mandag 31. desember 2018

Det er ikke mulig å plukke poeng på en bedre måte enn det som skjedde i går kveld. I siste sekund utligner vi mot Oilers, og i sudden vinner vi på straffer. Dagboka har også et fotballspørsmål om 2019. Vålerenga scoret i siste sekund og snudde mot Oilers https://t.co/swW4VHTBJk #2hockey — TV 2 Sport (@tv2sport) … Fortsett å lese «Dagboka mandag 31. desember 2018»

Det er ikke mulig å plukke poeng på en bedre måte enn det som skjedde i går kveld. I siste sekund utligner vi mot Oilers, og i sudden vinner vi på straffer. Dagboka har også et fotballspørsmål om 2019.

Husker du bortekampen mot Oilers i september? De ledet både 1-0 og 3-2, men vi snudde kampen med to raske mål helt på slutten av tredje periode. Seier 4-3. Deilig!

Aftenposten skriver om det som skjedde i går:

Publikum ble servert et vanvittig hockeydrama da landets to beste hockeylag møttes til dyst i Furuset Forum. Vålerenga trakk til slutt det lengste strået.

Oilers hadde elleve seire på rad og så ut til å fortsette den gode trenden. Det var en utrolig snuoperasjon som gjorde at vi tok innpå serielederen fra Stavanger, og nå er vi bare tre poeng bak etter 3-2-seieren.

Så er spørsmålet: Hvor bra er egentlig Vålerenga Hockey denne sesongen?

[poll id=»131″]

Her kan du se og høre Martin Røymark:

[poll id=»132″]

Vålerenga Fotball

Hva tror du om fotballåret 2019? Onsdag 9. januar samles gutta igjen for å trene. Fredag 18. januar er første treningskamp mot Sarpsborg 08.

[poll id=»133″]

Kristoffer Hay

Aalesund har signert Kristoffer Hay fra Vålerenga og Tega George fra Kjelsås. Begge har skrevet kontrakt ut 2020. Hay er midtstopper, og spilte sist sesong på lån i Tromsdalen. 20-åringen kom til Vålerenga fra Hønefoss i 2016, men har aldri levert varene på Valle. Dagboka blir dog ikke veldig overrasket om nettopp Hay scorer på corner i en cupkamp mot oss i 2019…

Også Tega George er et kjent Vålerenga-navn. Han spilte for oss fra 2012 til og med 2015, og gikk til Grorud i 2016. Han fikk med seg 25 kamper for rekruttlaget vårt i 2015.

Vålerenga i dag

Dagboka ønsker alle våre lesere et godt nytt år, og helt til slutt:

Legg igjen en kommentar