Dagboka torsdag 3. januar 2019

Nytt år, nye muligheter. Vålerenga ishockey har ny mulighet til å grøfte Stjernen slik man har for vane denne sesongen. Sjappa gir deg mulighet til å skaffe klær og stasj til tilbudspriser. Dessuten får du mulighet til å hilse på gamle helter. Stjernen borte I kveld spiller Vålerenga hockey mot Stjernen i Fredrikstad. Så langt … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. januar 2019»

Nytt år, nye muligheter. Vålerenga ishockey har ny mulighet til å grøfte Stjernen slik man har for vane denne sesongen. Sjappa gir deg mulighet til å skaffe klær og stasj til tilbudspriser. Dessuten får du mulighet til å hilse på gamle helter.

Stjernen borte

I kveld spiller Vålerenga hockey mot Stjernen i Fredrikstad. Så langt denne sesongen har ikke Stjernen vist seg å være særlig til motstand for våre iskrigere. Vår opptelling viser at lagene har møtt hverandre tre ganger, tre ganger har Vålerenga vunnet.

Det er lett når man kan det.

Kampen starter 18:30.

Sjappesalg

Sjappe-Frode skryter av Sjappesalg der alt selges til sterkt rabatterte priser.

Frode skryter

Det innrømmes 50-70% rabatt på hele butikken. Ja, med unntak av Umbro trenings/klubbkolleksjon, kommisjonsvarer (eksempelvis bøker), sesongkort/medlemskap og lignende. Ja, i det hele tatt en ganske stor del av butikken.

For å få full oversikt er det vel bare å dra seg opp på Valle og valse litt rundt i butikken før sesongkortet kjøpes.

Gamle helter

TV2 kjører en serie om livet etter idrettskareieren. Her har de funnet frem til tidligere helter for å vite hvordan det er å legge opp. Serien er feiende flott, og vi møter blant annet Kjell Roar Kaasa og Jim «Jimmer’n» Marthinsen.

Kaasa er mest kjent for tidenes raskeste Eliteseriemål. Dagen var 27. april, året var 1998, motstander var Lillestrøm og tiden det tok å skåre på fugla var 13 sekunder.

Glade dager.

For Kaasa var ikke overgangen fra idrettsutøver til vanlig arbeidstaker særlig dramatisk, og forteller til TV2:

Nå tok jeg i forkant et valg om å jobbe ved siden av fotballkarrieren. Dermed fikk jeg et nettverk den dagen min karriere var over. Et nettverk er hele basisen, for som idrettsutøver lever du i en boble. I løpet av årene du er aktiv så gjelder det å bygge seg opp et kontaktnett, og for meg var det helt avgjørende for livet etter idrettskarrieren.

Heller ikke for Jimmer´n, som har sju NM-titler som keeper for Vålerenga var overgangen fra idrettsutøver til arbeidslivet dramatisk:

Utfordringen fra det å gå til en «sivil» jobb var at jeg var vant med garderoben og gjengen der fra idretten. Den garderobepraten og det sosiale var noe jeg trivdes med fra idretten. Man fikk mange gode venner. Men sånn i ettertid, så har jeg også fått mange gode venner gjennom jobben også.

Andre idrettsutøvere, som ikke har hatt god skolering i Vålerenga, har overgangen vært like smidig. Ta for eksempel en titt på historien til Frank Strandli.

Vålerenga i dag

Reis til Fredrikstad, se hockey.

Dersom dette ikke er et alternativ for deg tar du turen til Sjappa, sjekker varene til Sjappefrode, fornyer sesongkort og stikker på Øst. For på Øst, der kan du se hockey på skjerm og delta i turnerningsspillet perudo.

Kampen kan du også se på skjerm hos Bohemen og Vålerenga vertshus.

 

Legg igjen en kommentar