Dette møter spillere og supportere

Vi har tatt turen til Årvoll for å høre hva som forventer oss i cupkampen på onsdag. At Vålerenga møter et lag fra fjerdedivisjon er det ingen tvil om. Spillergarderoben kan være noe av det verste vi noen sinne har sett. Først og fremst er den mindre enn et gjennomsnittlig soverom i en OBOS-leilighet. I … Fortsett å lese «Dette møter spillere og supportere»

Vi har tatt turen til Årvoll for å høre hva som forventer oss i cupkampen på onsdag. At Vålerenga møter et lag fra fjerdedivisjon er det ingen tvil om.

Spillergarderoben kan være noe av det verste vi noen sinne har sett. Først og fremst er den mindre enn et gjennomsnittlig soverom i en OBOS-leilighet. I tillegg inneholder den såpass mye mugg at gulvet beveger seg, da hjelper det lite at Årvoll lover å smøre gulvet med glider for å gjøre det glatt for Vålerengas spillere. Den glideren vil muggen spise opp omtrent før den treffer gulvet.

Dusjen er et slags kott, at de har klart å montere mer enn ett dusjarmatur gjør at vi lar oss imponere av rørleggeren. Rengjøringspersonellet lar vi oss ikke imponere av. Gulvene var nok en gang hvite, nå er de mer sorte og søpla flyter i sluket. Hva annet som flyter i sluket tør vi ikke tenke på.

Tribuner kan vi bare se langt etter, supportere blir tilbudt jordvoller. Heldigvis er det fremdeles tele i dem så vi unngår gjørmebad. Snøballkrig er det ikke sikkert vi unngår, men akkurat nå vandrer en kar rundt med løvblåser i håp om å hjelpe naturen med snøsmeltinga.

Utover trange kår ser det ut for at Årvoll legger seg i selene for å lage en god ramme rundt kampen. På Bjerke, motsatt side av Trondheimsveien, er det såpass mange bevertningssteder at en lett kan arrangere pub til pub-tur. Flere av disse skal også ha hyggelige priser kampdag.

Dette er også stedet privatbussene får parkere. Bortesupportere har inngang i nord, altså fra motsatt side av Årvoll skole. Arrangøren mener de skal ha grundig visitering i innslippet, men det er nok busker rundt banen å gjemme øl under.

Selv om det ser bedrøvelig ut på videoen ligger tribunehaugen i sola og Årvoll legger i seg i sela for at alle skal få en feiende flott vårkveld vest for Trondheimsveien.

Kampen går på Årvoll kunstgress onsdag 18. april klokka 18:00. Voksne betaler 100 spenn, unga 50 og om unga er under 10 år betaler dem absolutt ingenting.

Billetter kan kjøpes i Sjappa eller du kan VIPPSE på forhånd til nummer: 93935. Billetter selges også ved inngangen (både cash og VIPPS)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar