Dagboka torsdag 1. mars 2018

Våren er her! Siden i går Henrik Kjelsrud Johansen har blitt Brann-spiller,  i dag starter sluttspillet i hockey og vi myser litt på hva som skjer til helga og gir deg oppdatering på sesongkortsalget.  Johansen til Brann Vår dunderspiss, Henrik Kjesrud Johansen, har fått konkurranse i Vålerenga etter at Peter Godly Michael signerte. I tillegg … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. mars 2018»

Våren er her! Siden i går Henrik Kjelsrud Johansen har blitt Brann-spiller,  i dag starter sluttspillet i hockey og vi myser litt på hva som skjer til helga og gir deg oppdatering på sesongkortsalget. 

Johansen til Brann

Vår dunderspiss, Henrik Kjesrud Johansen, har fått konkurranse i Vålerenga etter at Peter Godly Michael signerte. I tillegg har Vålerenga Sam Johnsom og Fitim Azemi i troppen. Da ble det nok klart for Johansen, med sine 7 mål på 42 kamper, at veien til startoppstillingen ville bli lang i Oslo.

Dermed er det ikke forunderlig at Johansen velger seg mindre vanskelige utfordringer og tar turen til Brann og Bergen hvor alle som vil får være med.

Dagboka har hatt litt sans for Johansen som har fremstått som en fin fyr og ønsker ham lykke til i vest.

Sluttspill

Vålerenga spiller i dag sin første kamp i sluttspillet mot Lillehammer. Lillehammer hadde en helt vill åpning i serien og endte til slutt på tredjeplass til tross for dalende formkurve. Om du vil nerde litt om tidligere kamper, sjanser og muligheter leser du denne saken.

Foretrekker du handling setter du deg på tog R10 fra Oslo S 16:34. I følge NSB vil du da rekke kampen som starter 19:00.

Sesongkortsalg

Akkurat nå er det solgt 103 sesongkort til Vålerengas kamper i Toppserien. Damene har i år valgt en salgsmodell der alle får fete rabatter om det selges 300 sesongkort. Når ikke damene salgsmålet får alle penga tilbake og ingen får sesongkort til fete rabatter.

Det vil si at du er i posisjon til å skaffe deg sesongkort for 200 spenn om du er et barn! Om du ikke er et barn kan du kjøpe et sesongkort for 300 kroner, forutsatt at du er medlem av klubb/har sesongkort for herrer/medlem av Klanen.

Er du ikke medlem og sånn? Fortvil ikke, 400 spenn er hva du må ut med for en hel sesong Toppseriefotball! Lekkert? Skulle vi mene. Det er også egne rabatter for voksne med barn og de som ønsker å være VIP.

All informasjon finner du på I belive in you.

Hva skjer´a?

Førstkommende lørdag er vi invitert til fest, alle som én!

Først spiller Vålerenga fotball mot Start. Kampen starter 16:00 og vi antar du vil ha på deg noe varmt. Siden du sikkert glemmer vantene dine holder Frode Veie dørene til Sjappa åpne. Billettene koster 100 spenn, og du kjøper de i døra. Om du har sesongkort eller billetter til kickoff trenger du ikke ekstra billett.

Kickoff starter etter kampen. Da kan vi lytte andektig til Tommy Tee & Don Martin, Nordre sving, Islandsgate og Valentourettes. Mange er bekymra for om dette blir kaldt siden lokaliteten er oppgitt til smått kryptiske «grotta».

Etter hva VPN erfarer er «grotta» kantina i administrasjonsbygget på stadion. Du veit, der alle lampene henger i taket når du vandrer langs stadion. Denne vandregata vil få vegger mot skøyteisen og varmekanoner sørger for en lun og deilig temperatur.

Billetter koster 395,- + avgift med mulighet for rabatter ved forhåndskjøp.

Smått om smått

Tidligere Vålerengaspiller Kristian Brix spiller nå for tidligere Vålerengaspiller Bengt Sæternes i Sandnes Ulf. Aftenposten melder at Brix blir anker på midtbanen.

I 1987 og 1988 spilte Thomas Gil 31 kamper som keeper for Vålerenga. Etter det var han blant annet innom Brann og nå har han blitt keepertrener i Lillestrøm. Vi noterer at Thomas sine glandsdager var i 1987-1988.

Dagboka i dag

Du kan se puck på skjerm hos Bohemen, Vålerenga vertshus og Øst. Du kan kjøpe skjerf på tilbud i Sjappa. Du kan bli oppringt av en spiller. Du kan kjøpe deg sesongkort.

Alt hva man kan en helt ordinær torsdag i mars.

Legg igjen en kommentar