Dagboka mandag 30. oktober 2017

Ole Gunnar Solskjær og Molde var åpenbart fornøyd med uavgjort, men så klarte de å avgjøre på overtid – igjen. Det viktigste er uansett at Vålerenga nå ser ut som et ordentlig fotballag. – Her ville jeg vært fornøyd med uavgjort. Det var det jeg ville sagt til gutta etterpå, sa Ole Gunnar til Dagsavisen etter … Fortsett å lese «Dagboka mandag 30. oktober 2017»

Ole Gunnar Solskjær og Molde var åpenbart fornøyd med uavgjort, men så klarte de å avgjøre på overtid – igjen. Det viktigste er uansett at Vålerenga nå ser ut som et ordentlig fotballag.

– Her ville jeg vært fornøyd med uavgjort. Det var det jeg ville sagt til gutta etterpå, sa Ole Gunnar til Dagsavisen etter kampen.

Og alle som var på stadion fikk med seg at Molde spilte for uavgjort i sluttminuttene, og etter kampen jublet de som om seriegullet var sikret. Det sier alt om hvor solid kamp Vålerenga faktisk gjorde.

Vi hadde ballen 60 prosent av tiden (VG live), og vi hadde seks avslutninger på mål og Molde tre. Vi var helt klart det beste laget, men maktet igjen ikke å utnytte alle sjansene våre. Når det er sagt, så har vi jo hatt grei flyt i de siste kampene, men uttellingen ble for dårlig i går.

Så ser dagboka at en del folk legger skylda for tapet på Ejuke (som ikke sentrer når to stykker er på blank gåll) og forsvaret, som ikke klarer å stå imot i overtida. Ja, det er sikkert riktig, men det er også riktig at Ejuke er i utvikling og gjør veldig mye bra, han har så og si tettet tapet etter Zahid, og forsvaret viste mye bra i går – men ikke i overtiden.

Men dette må vi tåle. Sånn er livet. Vi hadde jo litt flaks på scoringen vår også. Dessuten var det ikke verdens undergang å tape i går – plassen er sikra og fjerde plassen ser uansett ut til å være en fjern drøm. Det er for langt opp dit, og nå er det utenkelig.

Herman Stengel

Dagbladet, som syntes det var så kaldt på pressetribunen i går at de så kampen inne på stadion, skriver:

«Ronny reiser mandag i neste uke til Nigeria for å se fotballkamper i tre dager og for og sjekke talent for Vålerengas framtid. Det er klokt, hva spillerlogistikk angår har klubben på Oslos østkant veldig mye å hente. Men like viktig som det som kan finnes der ute er de som er verd å satse på i dagens spillergruppe. Spesielt spilleren uten kontrakt fra 1. januar, Herman Stengel».

Poenget er at Sarpsborg 08 visstnok fortsatt flørter med Stengel med tanke på en overgang. Dagboka håper klubben har kontroll og signerer Stengel fort som svint.

Moa må opereres

Vålerenga-spissen «Moa» må opereres for en alvorlig kneskade og kan ikke spille fotball igjen før tidligst neste sommer. Det sa Ronny til VG i går om 32-åringen.

Dagboka synes naturligvis dette er trist, og vi spør oss: Kommer vi noen gang til å se «Moa» i den formen han en gang hadde? Vi tviler, dessverre. Men kan Zlatan, så kan vel «Moa» også?

Han har kontrakt med Vålerenga ut 2019.

Sandefjord

Fredag kl 19 er det klart for ny kamp – borte mot Sandefjord. Et lag som ble most av Sarpsborg i går, og en kamp som vil avgjøre hvilken uinteressant plass midt på tabellen lagene vil få. La oss fortsette det gode spillet og sikre en ny trepoenger før årets siste hjemmekamp mot Odd på Intility Arena: Søndag 19. november.

Lyn og Vålerenga

Lyn er tilbake i tippserien – for kvinner. De rykket opp i helgen, dermed blir det lokaloppgjør i toppserien neste år mellom Lyn og Vålerenga.

Vant over Stavanger

1.028 tilskuere så Vålerenga vinne 2-1 over Stavanger lørdag. Det betyr at vi for øyeblikket holder femte plassen i serien, men det er langt opp til de fire foran.

1. periode: Ingen mål. 2. periode: 1-0 (23.48) Filip Gunnarsson (Jonas Oppøyen, Tobias Lindström), 2-0 (36.33) Rasmus Ahlholm (Andreas Stene, Filip Gunnarsson).

3. periode: 2-1 (54.11) Magnus Hoff (Eirik Salsten).

Vålerenga i dag

Lillestrøm – Aalesund i kveld kl 19. Egentlig et fett hva som skjer der, men hadde jo vært litt moro om Aalesund hadde klart tre poeng.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar