Ghayas Zahid solgt!

Vålerenga og Apoel FC ble i dag enige om en overgang for Ghayas Zahid. Den offensive midtbanespilleren får dermed oppfylt proffdrømmen og har signert en 4-årskontrakt med den kypriotiske storklubben – Vålerenga ønsker å være en klubb som utvikler spillere, med et mål om å kunne selge en del av disse spillerne til større klubber … Fortsett å lese «Ghayas Zahid solgt!»

Vålerenga og Apoel FC ble i dag enige om en overgang for Ghayas Zahid. Den offensive midtbanespilleren får dermed oppfylt proffdrømmen og har signert en 4-årskontrakt med den kypriotiske storklubben

– Vålerenga ønsker å være en klubb som utvikler spillere, med et mål om å kunne selge en del av disse spillerne til større klubber og ligaer i utlandet. Gevinster ved slike salg reinvesteres i videre klubbygging og utvikling – og vi skal heller ikke glemme at det da også tilføres midler til andre klubber i Oslo og omegn, sier daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth til klubbens nettside.

Apoel er klare for Champions League-spill i 2017/2018, og skal i aksjon mot de regjerende mesterne Real Madrid, Dortmund og Tottenham. Dette er en utfordring Ghayas gleder seg svært mye til.

Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden, og gleder meg til nye utfordringer i Apoel. Tida i Vålerenga har vært helt fantastisk, og selv om jeg nå får oppfylt drømmen er det også trist å forlate klubben i mitt hjerte, sier han.

VPN ønsker Ghayas lykke til og på gjensyn. Det skal også bli spennende å se hvordan du klarer deg mot Real Madrid, nå som du høyst sannsynlig, ikke får Morten Berre ved din side.

Overgangssummen er foreløpig ukjent.

Legg igjen en kommentar