Dagboka mandag 14. august 2017

Denne skribenten er tilbake etter sommerdvalen og klinker til med en hel dag med Vålerenga. Først dagbok, og så kampreferat fra Engas siste Eliteseriekamp på Ullevål noensinne. Nevnte jeg at billettene til den kampen nærmest gis bort? Sommer, sol, mandag, kamp, og negativt lada kontrakts/overgangsspekulasjoner er hva vi har å by på i dag. «Alle … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. august 2017»

Denne skribenten er tilbake etter sommerdvalen og klinker til med en hel dag med Vålerenga. Først dagbok, og så kampreferat fra Engas siste Eliteseriekamp på Ullevål noensinne. Nevnte jeg at billettene til den kampen nærmest gis bort? Sommer, sol, mandag, kamp, og negativt lada kontrakts/overgangsspekulasjoner er hva vi har å by på i dag.

«Alle mann til Ullevål»

Da har vi skrevet det for siste gang. 104 år måtte klubben vår bli før vi fikk vårt eget hjem. I kveld spiller Vålerenga sin siste Eliteseriekamp på Ullevål stadion, og hva passer vel bedre enn å få besøk av tabelljumbo Tromsø og gå ut med et smell! Når det er sagt, så er dette et typisk Enga-bananskall.

Billetter selges til 104 kr stk. på forhåndssalg. På stadion på kampdag koster de 150 kr. Så da skjønner du at du skal følge denne linken og skaffe deg de FØR du tar turen i kveld. Da har du spart penger til ei pølse. Ved å kjøpe billetter til denne kampen får du også forkjøpsrett på billetter til A-lagets første kamp på den nye stadion 10. september. Les mer om det her.  

Debutant

Med i troppen til den kampen er vår nysignering Fitim Azemi. Det lukter debutant-scoring lang vei, og vi håper vår nye nr. 9 får en meget god første- og sistekamp på Ullevål i kongeblått. Med mindre vi går til Cupfinalen da…

En som ikke er i kamptroppen i kveld er Herman Stengel.

Hvor harre blitt a’ Stengel a?

Herman Stengel er fortsatt ikke med i a-lagstroppen. Hvorfor veit vi ikke. Det vi faktisk veit er at han var sjuk, men har spilt kamper for VIF2 og trent for fullt. Så hvorfor er han fortsatt ikke med i troppen? Om han hadde vært sjuk så skjønner vi at han ikke starter, men han er ikke engang på benken. Dette stinker. Vi veit at Stengel ikke har signert ny kontrakt, og dette er nok et problem for både Stengel og klubben.

Vi mistenker at klubben har satt hardt mot hardt. Stengel vil spille, klubben kan ikke garantere dette. Det skjønner vi, og det skjønner nok Stengel også, men da kan man ikke spille Herman Stengel opp som en profil.

Stengel er en spiller som er godt likt av supporterne, og har vært klubbens aller mest profilerte ansikt utad i Enga-familien etter at Freddy ga seg. Når klubben ikke klarer å komme opp med en grunn til hvorfor han ikke er med i troppen så blir vi mistenksomme. Vi kan til og med gå så langt å lure på om dette er en greie med gamle spillere. Deila har henta en hel del nye midtbanespillere. Vil han ikke spille med arven etter Rekdal? Det er bare spekulasjoner, men når det ikke er et knyst fra noen så er det nesten det eneste man kan gjøre.

Herman har vært linka til kveldens motstander før, og vi frykter at «noen» skal snakke sammen i korridorene på Ullevål om en mulig overgang seinere i dag.

#justiceandnewcontractforHerman

Enga i dag

«Alle mann til Ullevål!» Nå er det siste gang. Jeg lover!

Legg igjen en kommentar