Dagboka torsdag 1. juni 2017

Sola skinner, vi er videre i cupen, det ryktes en overraskelse på Valle, Freddy og Ylven viser i praksis hvor fine mennesker de er, og Eiendomskontoret har endelig fylt på kaffe på kaffeautomaten. Dette blir en fin torsdag. Vi er videre i cupen Dagboka skrives med en nummen følelse i kroppen. Hva er det med … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 1. juni 2017»

Sola skinner, vi er videre i cupen, det ryktes en overraskelse på Valle, Freddy og Ylven viser i praksis hvor fine mennesker de er, og Eiendomskontoret har endelig fylt på kaffe på kaffeautomaten. Dette blir en fin torsdag.

Vi er videre i cupen
Dagboka skrives med en nummen følelse i kroppen. Hva er det med Vålerenga og tredjedivisjonslag i cupen egentlig? Heldigvis er det måla som teller. Vi er videre. Vi lar det være med det. Oppsummering av kampen kan du lese på klubbens sider. Neste runde møter vi Elverum. Den kampen spilles enten niende eller tiende august på Ullevål.

Ellers så ryktes det i sosiale medier at vi vil få en overraskelse i dag. Om det stemmer og i så fall hvem det er aner vi ikke.

Bruk gjerne kommentarfeltet vårt dersom du vil komme med stalltips. But keep it clean!

Du går aldri aleine
På tribuna så synger vi greier som «så stolt så Vål’enga» og «du går aldri aleine». Martin Laumann Ylven og Freddy dos Santos gjør disse ordene til handling. Begge gutta promoterer nemlig Foreningen for kjønns- og seksualmangfold (FRI) sin  «Gå for meg»-aksjon. FRI arbeider for likestilling og mangfold, og mot diskriminering i Norge og resten av verden.

Det er faktisk sånn at noen mennesker kjenner seg anderledes fordi de feks er skeive eller ikke identifiserer seg med det kjønnet de er født med, ikke tør eller kan gå i Pride-paraden selv om de har innmari lyst. De er kanskje redd for hat, hets eller at mennesker de er glad i og bryr seg om ikke vil ha noe mere med de å gjøre. Det å på utsiden være den man kjenner man er på innsiden og det å elske hvem man vil, uavhengig av kjønn, er en menneskerettighet. Og det er forkastelig at man opplever hets og hat kun fordi man, som menneske, er den man er.

Så i år skal faktisk redaksjonsmedlemmer i VPN debutere i Pride-paraden.  Vi gjør som Freddy og Martin og går for alle de som selv gjerne skulle gått men som ikke tør eller kan. Du går aldri aleine når du er i Enga. Du går sammen med oss. Og vi går i den paraden bevæpnet med stolthet innafor t-skjorta, med hodet hevet og ryggen rak.

Vi kjenner alle noen som føler seg utenfor og som gjerne skulle gått i den paraden sjæl, men som ikke tør eller kan. Vær motet deres og bli med å gå du også!

Historien til gutten Freddy går for hører du Freddy fortelle her. Hør historiene og finn en å gå for på gaformeg.no

Snart er det puckdropp igjen
Treningskamper før neste sesong er berammet. Foreløpig oppsett ser slik ut:

Torsdag 10. august klokka 18.30: Vålerenga – Frisk Asker i Furuset Forum
Søndag 13. august klokka 17.00: Vålerenga – Sparta Warriors i Furuset Forum
Torsdag 17. august klokka 18.00: Storhamar – Vålerenga i Hamar OL-Amfi
Søndag 20. august klokka 17.00: Frisk Asker – Vålerenga i Askerhallen
Tirsdag 22. august klokka 18.30: Sparta Warriors – Vålerenga i Sparta Amfi
Lørdag 26. august klokka 17.00: Lørenskog – Vålerenga i Lørenskog Ishall
Tirsdag 5. september klokka 18.30: Vålerenga – Lørenskog i Furuset Forum

Nå kan det jo være at disse datoene endrer seg, men klubben vil informere om eventuelle endringer på sidene sine. Vi gleder oss til siste sesong på lånt is!

Legg igjen en kommentar