KWR streamer Vålerenga – Sandviken

I dag spiller Vålerengas damelag mot Sandviken fra Bergen i Vallhall arena. Kampen går 15:00 og du kan se den her. Etter fire kamper har Vålerenga to uavgjort og to tap i Toppserien. Sandviken på sin side har to uavgjort og ett tap (og en kamp mindre spilt). Skal Vålerenga ha sjans til å kjempe … Fortsett å lese «KWR streamer Vålerenga – Sandviken»

I dag spiller Vålerengas damelag mot Sandviken fra Bergen i Vallhall arena. Kampen går 15:00 og du kan se den her.

Etter fire kamper har Vålerenga to uavgjort og to tap i Toppserien. Sandviken på sin side har to uavgjort og ett tap (og en kamp mindre spilt). Skal Vålerenga ha sjans til å kjempe om medalje i årets Toppserie må tre-poengerne snart komme.

Kampen streames av Klanens webradio og kampen ser du her.

[youtube=https://youtu.be/T2RoFXhYaUw]

Lørdagens team er:
Kamera: Trond Larsen
Kommentatorer: Olav Svendsrud og Rune Julsvik
Reporter: Erik Engen

Legg igjen en kommentar