Dagboka onsdag 9. november 2016

Hockey, en påminnelse og litt fotball. Det er dagens meny. I går strømmet millioner av amerikanere til valgurnene. Det var ikke like mange som strømmet til Jordal, men de som gjorde det fikk se et ungt Vålerenga-lag som står opp for hverandre. På andre siden av banen stod Stjernen. Fredrikstad-besøket tok ledelsen i første periode … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 9. november 2016»

Hockey, en påminnelse og litt fotball. Det er dagens meny.

I går strømmet millioner av amerikanere til valgurnene. Det var ikke like mange som strømmet til Jordal, men de som gjorde det fikk se et ungt Vålerenga-lag som står opp for hverandre. På andre siden av banen stod Stjernen. Fredrikstad-besøket tok ledelsen i første periode og scora også først i andre periode. Så slutta det.

Etter det var det bare ett lag på isen. Vålerenga tok helt over og da kampen var over stod det 8-3 til Iskrigerne. Resultatet i går har ført laget opp på tredjeplass i Get-ligaen, bare ett poeng bak Lørenskog – og det var det vel strengt talt ingen som trodde før sesongen.

Mye av dette er årets signering sin skyld. Roy Johansen (og Shampo) har sørga for at det nå er et lag som går på isen. De har jobba godt med unggutta, og selv når flere sentrale spillere er borte (som i går) så står gutta opp for hverandre.

Dette er noe vi setter pris på. Neste kamp er borte mot Stavanger Oilers og den er i morgen.

Eliteserien på TV

Neste år heter ikke eliteserien i fotball Tippeligaen lenger, men Eliteserien. En annen endring er at TV 2 forsvinner, og Discovery tar over. I følge 100% Fotball skal prisen bli mye lavere for å se moroa, og det skal komme på flere åpne kanaler. Interessant nok skal de ha en såkalt «derbylørdag» hver lørdag. Det er to erkerivaler som skal møte hverandre. Vi er litt usikre på hvordan dette blir siden det rett og slett ikke finnes nok erkerivaler i norsk fotball Jerv mot … hvem?

Litt mer underlig er dog det Medier24 kommenterer. Discoverys sportssjef Jan Erik Aalbu sier rett ut at de ikke skal være kritiske mot NFF, spillere eller trenere.

– Vi skal spille på lag. Vi skal være en ekstremt lojal partner til fotballforbundet og klubbene. Vi skal være på lag med supporterne og spillerne. Vi skal ikke jakte på tabloide overskrifter til nyhetssendingene. Det får andre TV-hus ta seg av, sier Aalbu.

Vi syns dette høres underlig ut, men det er samtidig på en helt annen retning enn den konfliktlinja TV 2 konstant la seg på. Vi får se hva som skjer.

Husk sesongkort

Har du husket at sesongkortene snart er i salg? Vel, det er de. Neste torsdag kan de som har hatt sesongkort fornye dette. Og det regner vi med at du skal.

Vålerenga i dag

Bohemen reklamerer med lun sportsquiz i klassiske omgivelser. Det høres gøy ut. Det gjør vi!

Legg igjen en kommentar