Dagboka mandag 12. september 2016

A-laget har 8 kamper uten tap – PÅ RAD. Iskrigerne slo bønda fra Hamar i sesongåpninga, og rekruttgutta slo Lørenskog på hjemme på Vallhall. Vålerenga er klubben som NEKTER å tape! Vi liker’e! Ball Vålerenga møtte lørdag det som er igjen av Strømsgodset på Ullevål.  Det ble poengdeling. Hvert av laga scora ett mål hver. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 12. september 2016»

A-laget har 8 kamper uten tap – PÅ RAD. Iskrigerne slo bønda fra Hamar i sesongåpninga, og rekruttgutta slo Lørenskog på hjemme på Vallhall. Vålerenga er klubben som NEKTER å tape! Vi liker’e!

Ball
Vålerenga møtte lørdag det som er igjen av Strømsgodset på Ullevål.  Det ble poengdeling. Hvert av laga scora ett mål hver. Det beste med denne kampen er vel at Vålerenga gjorde noe vi tidligere i sesongen ikke har gjort så innmari mye: Vi klarte å holde fokus, ta grep og komme tilbake etter at vi har fått en i mot! Det nest beste med denne kampen er at vi nå har spilt 8 kamper på rad uten tap. På fredag blir det 9, da er det nemlig Haugesund som skal få seg en leksjon på eget gress. Les kampreferatet vårt her.

Rekruttgutta møtte LØK hjemme på Vallhall Arena søndag. Også her var vi rause og lot gjestene få forsyne seg av buffeen først. Også her klarte vi å holde fokus, ta grep og komme tilbake etter at vi har fått en i mot! I motsetning til A-laget putta rekruttgutta ikke bare en goal, de putta to. Vålerenga 2 vant kampen 2-1. Sånt blir man direkte glad av!

Puck
Lørdag tok Roy Einar og Shampo med seg gutta på tur til Hamar. I sesongens første kamp møtte Iskrigerne, i år som i fjor, Storhamar. I år som i fjor ble bønda på tribben vitne til at kyrene deres ble slakta i eget fjøs. Vi vant 2-1 i SD. Det er alltid litt nerver i sesongstarten. For vår nye back Anders Braavold var kvelden kanskje litt ekstra spent. Braavold var mer eller mindre klar for Storhamar i sommer, men fornuftig som han er så valgte han spill for oss i stedet. Vi skjønner han godt! I følge Hamar Arbeiderblad setter Braavald denne seieren høyt på lista over ting han har opplevd i karrieren. Vi tror at bønda her egentlig prøver å gjøre seg litt mer viktige og relevante enn det de objektivt sett er. Men det er greit…vi lar dem få den. Og til den Braavold: Du kommer til å få gleden av å sende bønda i garderoben i skam igjen og igjen og igjen og igjen og igjen.

Sesongen 2016/17 er herved åpna. Førstkommende torsdag kommer LØK til Jordal. Pucken droppes 18.30. Du er invitert!

NFF søker ikke ny Per Mathias, men ny Mesias
Siden Kjetil Siem nå søker nye utfordringer i en ny og større menighet (FIFA (organisasjonen og ikke spillet),  er stillingen som generalsekretær i moralens høyborg (NFF) lyst ut. Siem ble som vi alle veit headhuntet av den nye FIFA-presidenten, eller sektlederen om du vil, Gianni Infantino. For de som ikke har fått det med seg skjedde dette ikke lenge etter at NFF og Siem aktivt støttet Infantino i FIFAs presidentkamp. Det er, i etikkens og moralens navn, feil å se dette i sammenheng med Josimars mulige avsløringer om kameraderi og korrupsjon i forbindelse med UEFA-valget ettersom alle likheter er tilfeldige (har vi hørt).

Vi ønsker NFF lykke til i jakten med ny leder. Det er en viktig ansettelse, da NFF selv er et bevis på hva som skjer når man gjør det til en vane å ta svake strategiske og etiske avgjørelser.

Vålerenga i dag
Vi hviler stemmebånda for på torsdag spilles årets første hjemmekamp i den siste sesongen til ærverdige Jordal Amfi.

 

Legg igjen en kommentar