Dagboka torsdag 18. august 2016

Sånn da kan vi senke skulderne og puste ut. Nok et overgangsvindu er forbi og vi er klare for å gyve løs på langspurten for sesongen 2016. Vi ligger et stykke bak i feltet, men forhåpentligvis så kan vi spurte forbi noen lag og ikke gjennom dem slik verdens beste fotballspiller og 1500m løper for … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 18. august 2016»

Sånn da kan vi senke skulderne og puste ut. Nok et overgangsvindu er forbi og vi er klare for å gyve løs på langspurten for sesongen 2016. Vi ligger et stykke bak i feltet, men forhåpentligvis så kan vi spurte forbi noen lag og ikke gjennom dem slik verdens beste fotballspiller og 1500m løper for Norge trodde.

#Gladsak #ViHarRyggenDeres
Først en liten gladsak. Mannen bak Vi har ryggen deres diktet har tydeligvis sluppet taket i ryggen. Han holder i stedet nå et flunkende nytt førerkort for kjøretøy klasse B. Og det på bare 7. forsøket. Resten av VPN gratulerer denne seige manslingen. Det er godt du har trua på deg selv!

Håkki
Team Radio-Roy skal på is i dag. De møter lillebroren til Sarsjborsj Sjarsj, Sparta, til dyst på Jordal Amfi. Kampen starter kl 18:30 og tar vi ikke feil er det 50 spenn i døra.

Dette er tredje treningskampen og de to foregående har endt med tap mot Frisk Asker og seier mot Storhamar.

Velkommen skal du være!

I går spilte også U-20 laget kamp mot Fri9sk-Asker og gutta til de gamle iskrigerne Lars Erik Lund og Kim Frydenberg tok en velfortjent 4-2 seier.

Ække bare i foppal’n atte schpelleraa renner inn
Vålerenga Innebandy melder på sin (facebook)side at det er nye fjes i gærdisen. Gjermund Habbestad og Mats Løkken har tatt den korte veien fra nørdene i OSI til østkantens pøbelvelde.

Vålerenga – Ytre Fauske
I morgen schmeller det i eliteserien igjen. Vålerenga tar i mot distriktslaget fra Ytre Fauske. For de av dere som er kjent oppe i nord, så finnes det en plass du kan komme til når du kjører europaveien nordover om du tar av ved Fauske og kjører videre utover mot havgapet på en lokalvei. Selvom veien gradvis blir smalere og mer gjengrodd må du fortsette å kjøre langsmed hele fjorden til du kommer helt ut i havgapet. Der er det et lite fiskevær som heter Baudå eller noe sånt. Det er dem vi skal møte.

Om laget fra Ytre Fauske er det ikke mer å si enn at på tross av at dem kommer fra Nord-Norge og driver innenfor primærnæringen så ser de ikke på dette som et tydelig nok differensiering fra oss, de storbysofistikerte. Nei, ryktet går om at de i tillegg har lånt et draktsett av LSK for å være på den sikre siden.

Litt deadine synsing
Det er jo alltids en mulighet for at overgangsvinduet endrer styrkeforholdet i topp og bunn og dermed kan avgjøre hvem som vinner, får e-cup og hvem som må ned og eller spille kvalikk. I så måte så kan det være greit å sjekke hva som har skjedd med laga i bunnen.

Vålerenga:
Ut:
Riki Alba
Elias Mar Omarsson
Niklas Gunnarsson
Deshorn Brown
Jesper Arvidson
Matias Totland
Henrik Udahl
Ulrik Korèn
Inn:
Ernest Aygiri
Markus Nakkim
Thomas Elsebutangen
Kristoffer Hay
Magnus Grødem
Magnus Lekven
Henrik Kjeldsrud Johansen
Samuel Kari Fridjonsson

I tillegg har Vajebah Sakor itt låneopphold blitt forlenget

AAFK:
Inn:
Flamur Kastrati
Vito Vormgoor
Ut:
John Arne Riise
Torbjørn Grytten
Thomas Martinussen

Ytre Fauske:
Inn:
Alexander Jakobsen
Vadim Manzon
Sascha Mockenhaupt
Ole Jørgen Halvorsen
Serhij Pogorely
Joachim Osvold
Ut:
Hannes Haldorsson
Henrik Furebotn
Anders Karlsen
Martin Wiig
Milan Jevtovic

Stabæk:
Inn:
Mohammed Keita
Alanzinho
Johan Andersson
Simen Kjellevold
Marcus Nilsson
Ut:
Ernest Asante
Kamal Issah
Eirik Haugstad
Nicolai Næss
Cornelius Bencsik
Alex Davey
Sharach Eghan
Marcus Mehnert

Tromsø:
Inn:
Ulrik Yttergård Jensen
Ut:
Jens Jacobsson

Lillestrøm
Inn:
Haraldur Björnsson
Gary Martin
Tomas Malec
Ifeanyi Matthew
Markus Brændsød
Fredrik Krogstad

Ut:
Martin Falkeborn
Freddy Friday
Arni Vilhjalmsson

Kilde: Aftenbladet

Først av alt: Rykter vil ha det til at alle overgangene i Vålerenga tyder på at klubben ikke blir bedre. Dette er kun en regel som gjelder for Vålerenga.

Ved å skumme gjennom denne listen så er det unektelig bøfla som ser ut til å være taperen. Freddy Friday er borte og han var 70% av laget. Uten ham er de mediokre og samtlige bunnlag, med unntak av Start, puster dem nå i nakken.

Stabæk og Ytre Fauske Ytre Fauske virker å ha langt større offensiv slagkraft nå, mens Aafk og Tromsø har gjort mindre grep, men grep som har styrket dem.

Det ligger mao ord ut til å bli en kanondeilig aften 30. oktober da det kan hende vi sender bøfla ned til de evige jaktmarker.

Vålerenga idag
Som tidligere nevnt: Hockeykamp på Jordal Amfi kl 18:30 – Vålerenga – Sparta Carebears.

I tillegg kan du bruke kvelden på å farge byen bli sammen med resten av Resistance.

Legg igjen en kommentar