Dagboka torsdag 7. juli 2016

Dagboka ser i dag på Jordal, den ser mot Kina, den ser på en tabell og den ser på EM. Det er ganske mye som skjer rundt nye Jordal for tida. Litt overraskende er det kanskje at ingenting av det som skjer er av positiv karakter for Vålerenga. Nå har anbudsdokumenta endelig kommet og vi er … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 7. juli 2016»

Dagboka ser i dag på Jordal, den ser mot Kina, den ser på en tabell og den ser på EM.

Det er ganske mye som skjer rundt nye Jordal for tida. Litt overraskende er det kanskje at ingenting av det som skjer er av positiv karakter for Vålerenga. Nå har anbudsdokumenta endelig kommet og vi er ikke akkurat slått i bakken av det vi ser. Ok, vi er slått i bakken, men det er fordi vi har oppdaga at Kultur- og Idrettsbygg har glemt å tegne inn Plan 1 i plantegningene.

Enda godt det ikke finnes noe viktig på plan 1.

Prosjekt Jordal er noe som skulle være et koselig, hyggelig prosjekt for hele byen. Et prosjekt som skulle styrke hockey-Norge og et prosjekt der alle is-idretter skulle få lov til å ha en del av moroa. Kjelkehockeylandslaget skulle hatt et sted å trene og lagre kjelkene sine. Unga i området skulle få et lyst og flott bygg. Eliten skulle få en hall de kunne leve på. Hockey-Norge skulle få et anlegg de kunne være stolte av.

Nå blir det bare en hall. Den blir nok grei nok, men den blir ikke det signalbygget vi håpa på. Det blir ikke noe hockey-fyrtårn. Dagboka er rett og slett lei hele saken. Prosjektet virker som om det koker bort i en blanding inkompetanse og pissekonkurranse mellom de politiske fløyene. Ingen vinner, Vålerenga taper.

Brown til Kina?

For noen dager siden dukket det opp et rykte på forumet om at Deshorn Brown solgte unna rubbel og bit fra leiligheten sin. En kollega til en forumist hadde vært innom og kjøpt Browns TV. Dette ga grobunn til et rykte om at Deshorn var på vei bort. Spesielt fordi denne kollegaen hadde hørt han snakke om Kina. Vi tok, som de aller fleste, dette ryktet med en gigantisk klype salt.

Nå viser det seg at denne forumisten antageligvis ikke farte med løgn eller tant eller fjas eller vissvass, men fikk faktisk helt rett. Mediene kunne i går melde at faktisk er på vei til Kina. Overgangssum er rapportert til å være enten 10 eller 14 mill. Det er greit for en fyr som ble henta for fire millioner for en og en halv sesong siden. Da betalte Trøim for moroa, og summen som rapporteres kan være med og uten de fire millionene Trøim kanskje vil ha tilbake.

Uansett: Ti eller fjorten millioner. Det er nok til å hente en helt OK spiss. Eller ving. Eller en ving OG en spiss. Registreringsvinduet åpner 22. juli. Det blir spennende.

EM-ballen ruller fortsatt

Det er ikke mange kampene igjen av EM. To stykker, faktisk. I går vant Portugal over Wales. Alle elsket den walisiske dragen, ingen elsket Portugals Ronaldo eller Pepe. De to sistnevnte gikk til finalen. Det viser at du ikke kommer til EM-finalen på å være publikumsfavoritt, men heller ved å score mål.

Det er noe å tenke på, Vålerenga.

Vålerenga i dag

Vi venter på innsyn i plantegningene, venter på bedre dager og venter på Godot. Også venter vi på hvem som blir Vålerengas neste spiller. Det ble litt venting på oss også, gitt.

2 kommentarer til «Dagboka torsdag 7. juli 2016»

Legg igjen en kommentar