Dagboka fredag 20. mai 2016

Før dagens trening sto trenerne aleine i et kvarter før spillerne kom ut på feltet. – Spillerne stiller seg bak kaptein Grindheim, skriver TV2   Hva skjer ‘a? Dagens snakkis er at Reka har satt ut Grindheim fra laget mot Godset søndag. Sånt blir det spekulasjoner av. «Full splid i Vålerenga», skriver Aftenposten, og fortsetter med «Etter … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. mai 2016»

Før dagens trening sto trenerne aleine i et kvarter før spillerne kom ut på feltet.
– Spillerne stiller seg bak kaptein Grindheim, skriver TV2  

Hva skjer ‘a?
Dagens snakkis er at Reka har satt ut Grindheim fra laget mot Godset søndag. Sånt blir det spekulasjoner av. «Full splid i Vålerenga», skriver Aftenposten, og fortsetter med «Etter lengre tids misnøye, sprakk det mellom Vålerenga-kaptein Christian Grindheim og trener Kjetil Rekdal.» I Nettavisen benekter Rekdal at det er andre årsaker enn sportslige som er grunn til vrakinga av Grindheim, samtidig som han avfeier ryktet om at Grindheim allerede er løst fra kontrakten, som fjas. Her er det bare å pøse på. Legg gjerne til at det er Reka som er på vei ut. Mulighetene er mange. Rykter må smis mens jernet er varmt. Eller man kan la det være. Det gjør vi. Stormer har det med å legge seg. Særlig de i vannglass.

Men det hadde nå vært moro å få greie på hva som egentlig skjer på Valle, da …

Glisne tribuner
Det tynnes ut i rekkene på Ullevaal, men Vålerenga har forsåvidt bedt om det sjæl. Nei, vi tenker ikke på dårlig spell og tabellsituasjonen. Den manglende trengselen på tribunen er rett og slett  konsekvensen av EuroFit-aksjonen som klubben dro i gang i vinter. 100 feite fotballsupportere har endra kosthold og reist seg fra sofaen og faktisk beveget seg i månedsvis. Slikt gir resultater. Et av dem er bedre plass på tribunen. Tilskuerne er ikke få, de har bare blitt små. Les mer om EuroFit-gutta her på klubbens sider. Det er bilder av dem også, men vi tviler på at du klarer å gjenkjenne mange.

Tippeligaen forvsinner
– Takk og pris!, – Endelig!, – Det var på tide!  Jepp, vi syns vi hører reaksjonene, men før dere begynner å glede dere til at OBOS-ligaen blir fotballens øverste divisjon her til lands, må dere lese resten av saken, for eksempel i Bergens Tidende. Det er bare navnet som ryker. Inneværende sesong er den siste med en toppdivisjon som lyder navnet Tippeligaen selv om Norsk Tipping fortsatt er åpne for videre sponsing. Hva navnet blir veit ingen, men gi ditt syn på saken i kommentarfeltet under. Kokosligaen er et populært forslag. Vi syns derimot det enkleste er det beste og lander på Eliteserien

Vålerenga i dag
Nyte freden på Valle så lenge den varer og forberede seg på krig i Drammen. Mohammed Keita er avvæpnet og har lagt seg flat (se TV2.no), men likevel.

Ellers ser vi vinnersjanser i kommende hjemmekamper der motstanderne bare stiller med Vidar og Odd

15 kommentarer til «Dagboka fredag 20. mai 2016»

  1. siste grindheim meldte før samtalen m reka var at vi måtte ikke tro vi var bedre enn vi var, og grindheim haf helt rett: etter så mange runder lyver ikke tabellen. men neida, vif skal spille ambisiøst m middelmådig spillere som kjetil w sier taper kamper før den er begynt.
    allerede da reka trente tangotrøyene mente mange at han hadde mista piffen og var fraværende på treningsfeltet.

  2. Noen i Klanen melder at Reka er fraværende på Valle. Det i seg sjøl er oppsikvekkende, men de forteller at d er assistenter som leder treninga og Reka står og vitser m Rønsen. En mediaklovn vs en mediasutrer. Alle skjønner at dette må slutte at once, for er det noen som pisser på Trøims penger så er det Rekdal

Legg igjen en kommentar