Dagboka tirsdag 17. mai 2016

En ikke veldig optimistisk dagbok. Hipp hipp hurra, liksom. Nå har vi stått på, orga og styra, og vi har gått for «nå skal vi være positive, dere» helt siden kampreferatet fra Viking-kampen, hvor det ble slakt av et Enga uten progresjon. Vi er nå over 1/3 inn i sesongen, og vi er farlig nær å miste trua … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. mai 2016»

En ikke veldig optimistisk dagbok. Hipp hipp hurra, liksom.

Nå har vi stått på, orga og styra, og vi har gått for «nå skal vi være positive, dere» helt siden kampreferatet fra Viking-kampen, hvor det ble slakt av et Enga uten progresjon. Vi er nå over 1/3 inn i sesongen, og vi er farlig nær å miste trua på at det skal snu! Faen, ass!
Tre momenter fra kampen:
1. Med en gang noen låser av forsvaret vårt og keeper må spille langt, ser vi ufarlige ut. Dette fordi vi ikke har en eneste trussel når det kommer til hodestyrke på banen, bortsett fra Wæhler. Som bringer oss videre til…
2. Vi er totalt ufarlige på dødballer, fordi vi ikke har en eneste god hodespiller på banen, bortsett fra nevnte Wæhler.
3. Det kommer absolutt ingen dype løp fra noen av de tre sentrale midtbanespillerne, som kan skape uro i motstandernes forsvar. De skal kun være med å spille ball eller forsere aleine. Se på Midtsjø og Jensen hos RBK eller Nordkvelle hos Odd. De gjør det vanskeligere å forsvare seg og gir mange alternativer i boksen når den avgjørende pasningen skal slås. Vi har sjelden mer enn spissen i boksen når innlegget kommer, eventuelt har de forflyttet seg oppover og er stillestående ved motstanders 16 meter.
Og til slutt: Rekdal har snakka om at denne spillergruppa sliter med det mentale/psykiske i over tre år! Og igjen er det en faktor. I dag er ikke gutta PÅ eller klare for kamp, ifølge Wæhler. NÅR skal I klare å fikse den biten? Klarer han i det hele tatt å fikse det, når han ikke har klart det på tre år?
Jada, vet at dette ikke bare handler om I – gutta må for faan klare å få på seg sjæl.
Gratulerer med dagen, da folkens!

7 kommentarer til «Dagboka tirsdag 17. mai 2016»

 1. er seff naturlig å stille spørsmålstegn om Reka er rett mann: han er sutrende, humørløs og skylder alltid på omgivelsene. Mao helt motsatt av Jurgen Klopp. Men Vif har ikke økonomi til å sparke I, så j håper at de klarer seg i TL slik at Enga kan innvie sitt stadion i øverste divisjon.
  Nothing els matters.

 2. Fotballspillere på Norges høyeste nivå som ikke vil spille fotball på fotballens nasjonaldag i Norge? Man undrer seg i Vålerenga over publikumssvikt. Folk gidder vel ikke betale flere hundre kroner på å se på fotballspillere som ikke har lyst å spille fotball? Vålerenga har et stort problem og det problemet har vedvart i to-tre år. Vålerenga har gode nok spillere men en trener som ikke vet å bygge lag på det han har. Så er det Vålerengas ledelse som må begynne å innse at ting går til helvete på grunn av elendig jobb og en utrolig tafatt holdning helt ned i spillergruppen.

 3. Mulig at vi må se oss litt mer i speilet nå? Vi har mye såkalt ballbesittelse men når den skjer bare mellom 4 mann +keeper sier det litt. Ser at en trener i Celtic er ledig og med den etterlønnen så kan vi få han billig. Tror han kan gi litt piff til spillergruppa

 4. Jeg er mildt sagt dritt lei nå… og jeg er dritt lei Kjetil Rekdal!! I tre år har han fortalt hvor stort potensiale og hvor gode vi skal bli – bare han får tid. Nå har han fått nok tid! Enga har faktisk blitt dårligere for hvert år under Rekdal, det samme har de såkalt lovende spillerne også… for ikke å snakke om de 71 utskiftningene han har hatt i laget. I tillegg er mannen en levdene bok i vikariende unnskyldninger; skader, dommere, uflaks, umotiverte spillere, spisser som trenger tid, dårlig styre, lite penger.. ikke EN ENESTE gang har mannen som oppfant utrykket "coaching i verdensklasse" satt seg sjøl til veggs og spurt: "Er jeg god nok? Gjør jeg jobben min?" I så fall ville han gjerne skjønt at det var på tide å dra seg tilbake til Molde og finne en andredivisjonsklubb han kunne ødelegge!

  Fordi: Skader kan og skal forebygges gjennom grunntrening og medisinsk støtteapparat. I tillegg vet du at flere av våre spillere er veldig skadeutsatt og at du må ha mer enn dobbel dekning. Når du da leier ut/kvitter deg med solide gutter som Nakkim og Gunnarsson, ber du om trøbbel!
  Umotiverte spillere er det trenerens jobb å motivere – eller kvitte seg med!
  Spisser som trenger tid er nå en ting – men en som knapt kan trikse tre med ballen (Brown) trenger vi da virkelig ikke å gi mer tid. At han skårer av og til er helt naturlig med all spilletiden han får. Det gjorde selv Bernt Hulsker og Pascal Simpson også…
  Inkompetent styre er jeg helt enig i – ikke minst fordi de ansatte Rekdal nok en gang!!

  Det er helt uvirkelig at Oslo med nesten 600 000 innbyggere samler kun EN PROSENT av disse til kamp på 16. mai. Vålerenga er hovedstadslaget, de er bohemene som samler folk også langt utenfor Oslos grenser – de skal kunne ha det desidert største sponsorbudsjettet, de skal bør kunne fylle Ullevaal hver eneste lørdag/søndag og de bør være topp fire hver eneste sesong!! Ingen har bedre mulige rammebetingelser enn vårt kjære Enga – og det er smertefullt å se de skusles bort, sesong etter sesong. Av Kjetil Rekdal – og av inkompetente ledere!!

Legg igjen en kommentar