Daglig leder om cupkampen mot Vidar

Vi lurte litt på hva klubben tenker om cupkampen mot Vidar og tok derfor kontakt med Daglig leder Morten Nydal. Vi fikk Vidar i cupen, noen synspunkter? Vi synes det blir artig å spille hjemmekamp i cupen igjen, og Vidar er en motstander vi ikke har så ofte, så det blir gøy. Det bør definitivt … Fortsett å lese «Daglig leder om cupkampen mot Vidar»

Vi lurte litt på hva klubben tenker om cupkampen mot Vidar og tok derfor kontakt med Daglig leder Morten Nydal.

Vi fikk Vidar i cupen, noen synspunkter?

Vi synes det blir artig å spille hjemmekamp i cupen igjen, og Vidar er en motstander vi ikke har så ofte, så det blir gøy. Det bør definitivt også være overkommelig motstand, og i så måte er dette en god trekning for oss.

Vil Vålerenga tjene penger på kampen?

Vi kommer ikke til å tjene noe særlig penger på denne kampen, men det er også fordi vi velger å senke billettprisene til denne cuprunden. Det blir MEGET hyggelige priser!

Vil alle tribuneseksjoner være åpne mot Vidar?

Nei. I egen sak redegjør vi for hva vi gjør her: Vi åpner Telenor som sittetribune, også med et felt for bortesupport, og Bendit som ren supportertribune. Vi håper alle stående, syngende supportere bruker muligheten til å støtte laget sammen i svingen. Vi kan godt kalle det en sangøvelse og forberedelse til ny stadion, der man jo skal stå sammen å synge.

Tilslutt, cupen skal vinnes i år?

Det er selvfølgelig målet, og det blir fantastisk når vi klarer det!

Vålerenga møter Vidar til kamp på Ullevaal stadion onsdag 25. mai i cupens fjerde runde.

En kommentar til «Daglig leder om cupkampen mot Vidar»

Legg igjen en kommentar