Dagboka mandag 25. april 2016

Gutta har tatt seks poeng på tre kamper. Damene har tatt sesongens første poeng. Trollsa har starta sesongen med seier. Egentlig en ganske så fin mandag. Dagboka er levert. Fotball 6379  tilskuere så gutta sende Start poengløse og i skam hjem til Kristiansand. Vi vant matchen 2-0. Brown putta begge. Var du en av de mange som … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. april 2016»

Gutta har tatt seks poeng på tre kamper. Damene har tatt sesongens første poeng. Trollsa har starta sesongen med seier. Egentlig en ganske så fin mandag. Dagboka er levert.

Fotball
6379  tilskuere så gutta sende Start poengløse og i skam hjem til Kristiansand. Vi vant matchen 2-0. Brown putta begge. Var du en av de mange som ikke kom deg på kampen? Ja da gikk du faktisk glipp av noe. Ikke bare gikk du glipp av å se gutta kjempe inn en seier, du gikk også glipp av god stemning, godt humør og max innsats fra Klanen. Det var ustoppelig sang gjennom 2×45 minutter. Det var rett og slett gøy å være på kamp. Mens du venter på at stemmebåndene hviler seg freshe, les pausereferatet og kampreferatet vårt.

En av de som ikke lot stemmebåndene hvile etter kampen var den meget viktige samfunnsstemmen Christian Gauseth. Han mener klubben kronisk underpresterer og at den er «kjedelig, dårlig og flatt batteri». Det er alltid spesielt å bivåne «eksperter» uttale seg når de ikke engang gidder å sette seg inn i de reelle rammevilkårene til klubben. Selv om folk blir lei av å høre I si at klubben har dårlig økonomi og minimalt med midler til styrking av stallen, er det helt tydelig nødvendig å fortsette messingen om dette da det finnes trege mennesker, som nevnte Gaustah, som ikke evner å ta dette innover seg. Klubben har levd fra hånd til munn i flere år og så skal den høre dette fra en kar som debuterte i eliteserien som 30-åring på et lag som tok 21 poeng på 30 kamper, og som ellers er mest kjent for å være Norges svar på Rivaldos filming og for å sextrakkasere menn foran skjult kamera. Bitch please!

Vålerenga har tatt 6 poeng av 9 mulige på de siste 3 kampene. Ett tap mot et av lagene som før sesongen er spådd å knive om gullet, nemlig  Molde, lever vi godt med. Nå hviler vi stemmen fram til  lørdag. Da skal vi nemlig hive oss på bussen for å hente 3 poeng fra Åråsen også.

Damelaget har tatt sesongens første poeng
Lørdag møtte Vålerengas damelag Trondheims Ørn, hjemme på Vallhall Arena. Kampen endte 1-1. Damelaget tok med dette sitt første poeng for sesongen. Les referat og se sammendrag av kampen her.

Neste kamp for damene er borte mot Kolbotn, lørdag 30. april kl.15.00.

Amerikansk fotball
Elitelaget sparka i gang sesongen hjemme på Jordal i helga. De møte Lura Bulls. Trollsa vant kampen oppskriftsmessig 21-7.

Trolls er et familiemedlem av Vålerengafamilien som det er morsomt å følge. Både gutta og damene er bra på å bjuda på. Unn deg selv å forelske deg i en ny sport og møt opp på Jordal for å se dem spille kamp. Følg dem også på Facebook og Twitter.

Håkki
Iskrigerne har sommerferie, men på Jordal jobber sportslig leder Espen «Shampo» Knutsen med å sette laget før neste sesong. VPN har samlet det vi har snappet opp av rykter og de bekreftelsene som har kommet fra klubben på hvilke spillere som blir og hvem som stikker i en artikkel som oppdateres løpende. Artikkelen oppdateres så snart vi får snusen i noen nyheter. Og lurer du, som oss, på om Roy Einar og Shampo har noen godbiter i lomma til oss, så kan du følge vår ryktebørs her.

Før vi forlater håkkien helt vil vi gratulere tidligere vålerengaspiller Mats Rosseli Olsen og hans Frölunda med SM-gull. Frölunda endte på en trygg andreplass i grunnserien etter å i lang tid ha ligget på topp. Laget fikk en formsvikt da det begynte å dra seg til i grunnspillserien og mista serieledelsen. De var ikke i nærheten av å vinne grunnserien, men de ble bedre og bedre for hver kamp de spilte i sluttspillet. De endte sesongen som svenske mestere etter at de vant finaleserien mot Skellefteå 4-1 i kamper.  Gratulerer, Mats! Vi unner deg virkelig den svenske mesterskapstittelen.

Vålerenga i dag
VIF2 tar i mot brannslukkerne Førde i Vallhall i dag. Avspark er klokken 17.00. Jobben slutter kl 16.00. Dette rekker vi fint!

Legg igjen en kommentar