Dagboka fredag 22. april 2016

Vi ble høvla ned i Molde, men heldigvis kommer kampene tett nå. Allerede søndag er det Start som står på motsatt banehalvdel. Molde – Vålerenga 4 – 0 Ja vi fikk bank i Molde i går. Defensivt hang vi ikke med, offensivt var vi ikke på. De sjansene Vålerenga hadde endte som regel med skudd … Fortsett å lese «Dagboka fredag 22. april 2016»

Vi ble høvla ned i Molde, men heldigvis kommer kampene tett nå. Allerede søndag er det Start som står på motsatt banehalvdel.

Molde – Vålerenga 4 – 0

Ja vi fikk bank i Molde i går. Defensivt hang vi ikke med, offensivt var vi ikke på. De sjansene Vålerenga hadde endte som regel med skudd rett på keeper. Etter en frisk start på kampen hvor vi forsøkte å presse Molde bakover så ble vi nådeløst straffet.

2-0 ved pause ble til 4-0 mot slutten av kampen. Det som var verst er at vi slipper inn to mål på corner. Vi hang rett og slett ikke med på dødball imot. Vi er ganske sikre på at dette er tema på Valle allerede nå i morgentimene. For sånn skal vi ikke ha det.

Bekymra? Om du vi er bekymra? Nei egentlig ikke. Bakerst har vi en Aslak Falk som fortsetter å imponere. Vi høvla over Tromsø enda kraftigere enn hva Molde gjorde med oss i går. I går hadde vi faktisk sjanser og burde scora et mål eller to (Hei Deshorn og Sander!). Samtidig så er det nå vi skal begynne å plukke poeng. Vi spår at vi allerede til 17. mai er klar av nedrykkstriden og på god vei mot medaljekamp. Vi er også sikre på at Blabladets Morten P. kommer til å forsøke å fortelle oss noe annet i løpet av dagen, hvis han ikke har fri på fredager da.

Heldigvis kommer kampene tett nå, allerede søndag kommer Start på besøk. Et Start-lag som virker i total oppløsning nå. De tapte 3-0 borte mot Odd sist helg og røyk 1-4 hjemme mot Sarpsborg 08 i går. Det gjør at de fortsatt står uten seier i Tippeligaen 2016. Vi tipper at Vålerenga vinner 5-0 på søndag!

Prat med Freddy

VPN tok en prat med Freddy forrige uke etter at vi ga han kritikk for en artikkel han var involvert i som slang dritt om klubben vår. Etter løfter om brus var ikke Freddy vanskelig å be. Han tok over snapchat-kontoen vår og svarte villig på spørsmåla våre. Resultatet kan du nå lese her.

Les intervjuet: Freddy dos Santos : Garth Brooks suger balle og Erik Hagen er ei lita jente!

Hockeyrykter

Spillere og ledere er på vei inn og ut av Jordal. Ønsker du å følge alt av rykter og overganger så er VPN stedet. Vi har satt sammen en egen sak som oppdateres fortløpende med overgangsrykter. Følg med!

Følg overgangene: Silly season og ryktebørs – Vålerenga Hockey

Vålerenga i dag

Vi lener oss tilbake og slapper av. Tvinger oss selv til å tenke positive tanker mens vi begynner å glede oss til søndag. Åpner en øl i sola og leser VPNs intervju med Freddy. Også tillater vi oss selv å se de herlige scoringene mot Tromsø en gang eller ti til:

3 kommentarer til «Dagboka fredag 22. april 2016»

Legg igjen en kommentar