Sommerferiedagboka onsdag 6. april 2016

Sammen med hockeylaget ser vi frem mot sommerferie, vi har funnet salg på skjerf og vi titter litt på kommunikasjon og sånt. Hockeyfeberen er over for denne sesongen. Spillerne tar nå sommerferie. Noen starter ferien litt tidligere enn andre. Selv om det er slutt for i år så kan ikke spillerne ligge på latsida. Roy … Fortsett å lese «Sommerferiedagboka onsdag 6. april 2016»

Sammen med hockeylaget ser vi frem mot sommerferie, vi har funnet salg på skjerf og vi titter litt på kommunikasjon og sånt.

Hockeyfeberen er over for denne sesongen. Spillerne tar nå sommerferie. Noen starter ferien litt tidligere enn andre. Selv om det er slutt for i år så kan ikke spillerne ligge på latsida. Roy Johansen tar over etter VM, og om han fortsetter med sin velkjente Camp Roy så får vi nok topptrente hockeyspillere neste sesong også.

Vi hadde ikke særlig trua da det starta i fjor høst, og det gikk sånn opp og ned gjennom hele vinteren. Når vi nå uansett fikk iskrigerne i sluttspillet så er det alltid kjipt å ryke ut.

Det som gjør det spesielt vemodig er to ting. For det første så er det gamle Jordals siste sluttspill. For det andre så er det Svennas siste sesong som assistenttrener. Neste sesong så står Espen «Shampo» Knutsen på assistent-plassen ved siden av hovedtrener Roy. Det er ganske sinnsykt at han ikke skal være der lenger.

Vi savner deg allerede, Svenna!

Kommunikasjon og Vålerenga

VPN tok VIL-KAN-SKAL-øvelsen på supporterne, men har klubben tatt den øvelsen selv? Det kan ikke helt virke sånn om du ser på kommunikasjonen utad. I går gikk de på en liten Twitter-blemme som endte opp i Dagbladet. Vålerenga må kjøre noe på dugnad og sosiale medier-satsinga er en av de tinga. Da kan det dessverre gå litt på trynet noen ganger. Det er en erfaring og den må de bare bygge videre på.

En vi syns har vært god i kommunikasjonen er daglig leder Morten Nydal. Etter medias noe unyanserte oppslag om folk som slutter i administrasjonen så svarte han godt for seg til klubbens sider.

Vi tror ikke på stengte dører eller lukka treninger. Vi tror på en klubb som har Vinnervilje; som har Integritet og som er Folkelig. Vi vil rett og slett ha en klubb som er VIF.

Og den der skal dere få gratis av oss, Vålerenga.

Skjerf-salg

Nei, vi snakker ikke om salg i sjappa på Helsfyr. Derimot er det salg i ei sjappe på Majorstua. Om du er fan av kashmir-skjerf anbefaler vi at du tar turen til sjappa Mitt Kashmir som ligger i Majorstuveien 15.

Denne teksten står på døra til Mitt Kashmir i Majorstuveien 15
Denne plakaten står på døra til Mitt Kashmir i Majorstuveien 15

Hvorfor nevner vi dette? Har VPN hørt for mye på Led Zeppelin eller Scooter? Neida. Eieren er en Vålerenga-supporter som har finni ut at siden Vålerenga Fotball ennå ikke har scora mål i Tippeligaen 2016 så skal han kjøre halv pris på alle varer i sjappa hans. Det syns vi var såpass gemt at vi burde nevne det.

Salget varer fram til Vålerenga scorer sitt første mål. Det håper innehaveren at skjer allerede på lørdag.

Vålerenga i dag

Vi kjøper skjerf hos Mitt Kashmir. Også kjøper vi billett til bortekampen mot Stabæk. Også venter vi på bedre tider. For de kommer. Antageligvis allerede på lørdag.

En kommentar til «Sommerferiedagboka onsdag 6. april 2016»

Legg igjen en kommentar