Klart for ny rysare på Jordal Amfi

Hælja ække over selv om fotballgutta tapte hjemme mot Rosenborg. I ettermiddag er’re kamp igjen. Denna gangen er’re iskrigera som skal i mannesjen og din støtte på kampen er etterspurt! Først av alt tar vi det viktigste: Vålerenga møter LØK i den 4. semifinalekampen i NM-sluttspillet idag kl 17:00 på Jordal Amfi. LØK leder 2-1 … Fortsett å lese «Klart for ny rysare på Jordal Amfi»

Hælja ække over selv om fotballgutta tapte hjemme mot Rosenborg. I ettermiddag er’re kamp igjen. Denna gangen er’re iskrigera som skal i mannesjen og din støtte på kampen er etterspurt!

Først av alt tar vi det viktigste:

Vålerenga møter LØK i den 4. semifinalekampen i NM-sluttspillet idag kl 17:00 på Jordal Amfi.

LØK leder 2-1 i kamper og Vålerenga trenger seier i dag for å ikke sette seg selv i en situasjon der de må vinne i Pingponghallen førstkommende tirsdag. De trenger derfor all den støtte og trøkk fra tribunen de kan få.

I og med at Jordal Amfi snart skal rives og at det arbeidet skal begynne i januar 2017 så er årets sluttspill faktisk det siste som vil bli spilt på dagens Jordal Amfi. Hele 29 seriemesterskap og 26 bøtter har vi raska med oss i denne hallen og det har gjort oss til verdens mestvinnende ishockeyklubb foran Montreal Canadiens. Møt opp og støtt gutta våre slik at dagens kamp ikke blir den siste sluttspillskampen på ærverdige, men akk så råtne og falleferdige, Jordal Amfi.

PS! Det begynner å bli skralt med billetter så møt opp tidlig for å sikre deg din og før du drar må du kle deg i blått. Vi skal farge Jordal blått i aften slik at den blir vår helt egne Blue Oyster Bar!

En kommentar til «Klart for ny rysare på Jordal Amfi»

Legg igjen en kommentar