Selv i bløthodenes rike er det vinter

Da har Tromsø debutert på hjemmebane i år og forholdene var slik man kunne forvente når det er vinter. Per Mathias mener det var feil tidspunkt å spille kampen på. Han mener den burde ha vært spilt i midten av februar. Vi har som dere sikkert har lagt merke til tatt opp den (bl.a. her, … Fortsett å lese «Selv i bløthodenes rike er det vinter»

Da har Tromsø debutert på hjemmebane i år og forholdene var slik man kunne forvente når det er vinter. Per Mathias mener det var feil tidspunkt å spille kampen på. Han mener den burde ha vært spilt i midten av februar.

Vi har som dere sikkert har lagt merke til tatt opp den (bl.a. her, her og her) manglende virkelighetorienteringen til nåværende landslagssjef og hans våpenbror og potetbonde Nils Johan Semb:

Fotball er best på vinteren. Ikke for spillet. Ikke for spillerne. Ikke for lagene. Ikke for økonomien. Ikke for tilskuerne.

Fotball er best på vinteren for Per-Mathias Høgmo og Nils Johan Semb.

Dette fordi det virker som at det eneste de tror kan gjøre norsk fotball bedre er at norske spillere som spiller i den norske ligaen er i toppform til en kvalikkamp i slutten av mars. En kamp det bør og skal være få spillere fra den hjemmlige serien ettersom de beste spillerne bør og skal ut til bedre ligaer på kontinentet. NFF har tidligere ofret eliteserien til fordel for denne utrolig viktige kvalikkampen. Da tapte vi likevel 0-1 hjemme mot Albania og hjemmlige spillere var på banen i totalt 165 minutter. Alle de resterende spillerminuttene stod spillere som spiller utenlands og var i toppform grunnet potetbonden og Prins Bløthodes våte drøm; vinterfotball.

At det også er en kvalikkamp i august som ingen andre land evner å være i kampform til så der er det plutselig et stort fortrinn å ha omvendt serie av alle andre. Vi har gaseller og de har bjørner som vralter litt fortumlet ut av hiet. Har potetbonden og Prins Bløthode tenkt på det?

Fotball på vinteren er en publikumsvinner. Som dere ser så kan dere skimte tribunen bak mål. Tribunen er konstruksjonen bak mål som ligner en gigantisk brøytekant. Dette fordi tribunen er delvis skjult av mange tonn med sne som følge av at det er VINTER!

tromsø1 Ikke nok med at du knapt nok ser essensielle deler av banen som oppmerking og at man i stedet for knotter bruker klister og tjære under skoene for å holde seg på bena, men publikum har ikke lyst til å være der. Det finnes i dag så mange andre ting å finne på enn å sitte på et plastsete utendørs midtvinters og se på en sommeridrett som kun utøves fordi det sitter noen virkelighetsfjerne teoretikere innelåst på et kontor uten vinduer 1500 km lenger sør og tror de er i Tyskland.

Per-Mathias Høgmo har tidliger uttalt at man må være fremoverlent og positiv til hans ideer. Er man ikke det er man verdikonservativ og tradisjonsbunden. Dette har selvsagt ikke noe med det faktum å gjøre at mannen som påstår han er verdens mest beleste fotballtrener ikke evner å forstå at jorden spinner rundt sin egen akse med en helning på ca 25 grader i året og at dette gjør at vi i Norge, som er lenger nord enn tropisk og subtropisk område, har ca 5 måneder i året har noe vi ynder å kalle VINTER og at vinteren kjennetegnes best av at det er kaldt. På tross av dette klarte vi på fredag å finne en som var klar over at det var kamp midtvinters oppe i Tromsø som samtidig både var fremoverlent og positiv. Dette var han fordi han var opptatt med å introdusere kampen mens han måkte snø vekk fra banen. En jobb han slapp å gjøre alene ettersom Tromsø måtte bruke brøytebiler for å få banen «kampklar».

Velkommen til bløthodenes rike.

En kommentar til «Selv i bløthodenes rike er det vinter»

Legg igjen en kommentar