Dagboka onsdag 9. mars 2016

Lurer du på hvorfor fått oppringing av Vålerenga Fotball? Lurer du på hvordan stadion blir? Lurer du på hva hvem Vålerenga hockey møter i sluttspillet? Lurer du på hvem som blir nytt Klans-styre? Dagboka stiller med svar denne onsdagen. Om du gløtta ned på mobiltelefonen din i går og så en oppringing fra «Vålerenga Fotball Elite» så … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 9. mars 2016»

Lurer du på hvorfor fått oppringing av Vålerenga Fotball? Lurer du på hvordan stadion blir? Lurer du på hva hvem Vålerenga hockey møter i sluttspillet? Lurer du på hvem som blir nytt Klans-styre? Dagboka stiller med svar denne onsdagen.

Om du gløtta ned på mobiltelefonen din i går og så en oppringing fra «Vålerenga Fotball Elite» så er ikke det noe bøll. Det er rett og slett fordi du har glemt å fornye sesongkortet ditt, og dermed tenkte spillerne at du burde minnes på akkurat det. For spillerne vil gjerne ha deg på fotballkamp. De vil ha deg på tribunen fordi det er mye morsommere å spille foran 20.000 energiske Vålerenga-supportere enn det er å spille foran en gjeng bønder som lager støy fra bortelaget.

Så glade blir spillerne for å se deg på tribunen - kjøp sesongkort så får du med deg alle hjemmekampene (og cupfinalen)!
Så glade blir spillerne for å se deg på tribunen – kjøp sesongkort så får du med deg alle hjemmekampene (og cupfinalen)!

Om de skulle slumpe til å ringe igjen, så ta telefonen og si at du gjerne vil ha et sesongkort. Men ikke sitt og vent på en telefon fra Enar Jääger, Simon Larsen eller noen av de andre spillerne. Sjappa er åpen, så det er bare å stikke innom for å fornye. Eller så kan du gjøre det på world wide web. Mulighetene er mange! Årskortene venter. Sesongen starter på mandag og fotball er tross alt morsomst fra tribunen. Og om du har allerede har kjøpt og de ringer så kan du jo bare glede dem med nyheten at du skal heie på dem. Da blir de garantert glade.

Kom; la oss laga show!

Stadionplaner offentliggjort

Mange, inkludert oss i redaksjonen, har lurt på hvordan stadion blir seende ut innvending. Nå har vi fått svar. På gårsdagens årsmøte i klubben så kom det nye bilder av innsiden. Og det ser ganske så flotters ut.

12837313_10153331009152120_804430_o

Akkurat nå ser stadiontomta sånn ut, men allerede neste år så blir den sånn.

Hockeymoro

I tillegg til årsmøte i klubben så ble det også spilt hockeykamp i går. Den var kanskje ikke så spennende, siden plasseringa Vålerenga har på tabellen var så og si sikra. Uansett. Iskrigerne møtte XXX, og der de har gått på en smell eller to tidligere gikk det veien denne gangen. Det gikk veien fire ganger, til og med. 4-0 over klubben fra de dype skoger er en grei oppvarming før sluttspillet.

På grunn av en heller laber sesong fikk vi ikke velge motstander selv. Noen andre valgte for oss. De som valgte oss var Frisk fra Asker. Dette kan fort bli stas. Bare vi tar oss skikkelig sammen da. Nå er det opp som, ja, du veit hva som.

Årsmøte i Klanen

I går var det årsmøte i Vålerenga Fotball Elite, i dag er det årsmøte i Klanen. Har du medlemskapet i orden så er det jo bare å ta en tur innom. Det er veldig mange som har klaget på priser, på hva Klanen ønsker å gjøre med de alternative, hva Klanen gjør for å presse klubben til ditt og hvorfor de lar seg presse av klubben til datt. Vel; årsmøtet er en perfekt anledning til å stille styret de spørsmålene dere gjerne ønsker å ha svar på.

Mer informasjon om selve årsmøtet, inkludert årsmøtepapirer, finner du på Klanens hjemmeside.

Vålerenga i dag

Årsmøte i Klanen og forberedelser til mandagens kamp mot Viking. Enten du er juletre eller alternativ så gjelder det å stå sammen. Stryk Perry-skjorta til han i svingen, så kan han gjengjelde det med å vaske drakta di. Vi er best når vi står sammen!

Legg igjen en kommentar