Dagboka mandag 18. januar 2016

Vær hilset O’fromme mandag! Måten du gleder både sinnet og kroppen min med at det bare er 5 dager til helg og minus 321 grader ute er nydelig! Nevnte jeg at alternative Sigve på jobben har fjernet kaffeautomaten og erstattet den med forfriskende healer-te? Best i by’n! På samme måte som vernepliktige på helgeperm feier … Fortsett å lese «Dagboka mandag 18. januar 2016»

Vær hilset O’fromme mandag! Måten du gleder både sinnet og kroppen min med at det bare er 5 dager til helg og minus 321 grader ute er nydelig! Nevnte jeg at alternative Sigve på jobben har fjernet kaffeautomaten og erstattet den med forfriskende healer-te?

Best i by’n!

På samme måte som vernepliktige på helgeperm feier over damene i distriktsnorge, feiet Vålerenga Hockey over Manglerud Star. Kampen var aldri egentlig spennende. Det største spenningsmomentet var vel hvor stor seieren skulle bli. Gutta vant fortjent 7-1.

Etter denne runden ligger vi på fjerdeplass på tabellen. Det er ett fattig poeng ned til Dragons på femte og fem poeng opp til LØK på tredje. I neste runde møter vi LIK borte i Lillehammer. LIK er et lunefullt lag å møte på bortebane, men vi har trua på at vi kommer til å ta med oss tre poeng tilbake til Jordal. Kampen begynner kl 18.30. Har du ikke anledning til å reise oppover for å støtte gutta in real life, se kampen på sumo. Vi regner uansett med at du tar med deg kompisen, kidsa, naboen, dama ol. på match førstkommende lørdag kl 16.00. Da erre Stjernen som skal sendes hjem i skam! Vil ikke dama di bli med deg på match, sier du? Vis henne dette bildet av Martin Laumann Ylven og hun vil klore på inngangsdøra 20 min før billettluka på Jordal åpner. Så lenge det spilles hockey er det damenes aften i Jordal Amfi. Det er ikke bare damenes aften, det er barnas aften, det er guttas aften. Det er hockey!

Bildet er hentet fra icing.no

 

Manglerud Star ønsker å dele nye Jordal Amfi med Vålerenga

MS har sendt brev til Oslo kommune hvor de ber om spilletillatelse på nye Jordal Amfi.  Hva skal vi si da?  Dette er gjengen som lissom skal fylle nye Jordal Amfi dersom MS skal dele hjemmearena med oss

image
Bildet er fra kampen i helga

 

Vi tenker vi, for nå, nøyer oss med å nikke bifallene til kaptein Brede når han sier: «…jeg tror ikke dette kommer til å skje. De må heller konsentrere seg om å fylle opp Manglerud-hallen.»

2 x Søberg

Vålerenga Hockey signerte søndag lillebroren til Steffen Søberg, Markus. Markus er en kjapp og kreativ høyreving som i 2013 ble draftet til Columbus Blue Jackets, 6 runde 165 over all. Han har spilt juniorhockey i Frølunda og  fikk i 2014 en kamp i SHL før han reiste over dammen igjen for å spille for Windsor Spitfires.  Windsor er nabobyen til Detroit som faktisk er the original og den eneste hockeytown (Heisan Sarpsborg).

Nevnte vi at Markus er høyrefattet? Ikke det? Vel…nå er det nevnt. Siden de fleste hockeyspillere er venstrefattet kan dette gi oss flere alternativer, da vi for eksempel kan mixe powerplay annerledes, sette opp spillet slik at vi får skudd fra nye posisjoner. Markus  har gått samme veien som Rasmus Juel. Men der Juel fikk en sesong for Frølunda U20 og scorte fem mål på 28 kamper, så fikk Søberg tre år på U20 og scorte 36 mål.

Vålerenga i dag

Vi registrerer at det har vært dildoparty i DNA-Arena i helga. Damene skal lokkes på kamp med det administrasjonen i Oilers tror damene liker. I likestillingens navn forventer vi at de snart kjører en herrenes aften der tema er: «Motorolje, disellukt, Rocco Siffredi, Deadliest Catch og Vålerenga».

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar