Dagboka onsdag 11. november 2015

Hockey, fotball og møtevirksomhet. Onsdagsdagboka ser på livets viktige bestandeler. I morgen er det to kamper på menyen. Den ene er Vålerenga mot Raymonds stjerne, den andre er Norge – Ungarn. Begge kampene er viktige, men det er Vålerenga-spillere i kun en av dem. La oss ta hockeyen først. Vålerenga hockey tar imot Stjernen i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 11. november 2015»

Hockey, fotball og møtevirksomhet. Onsdagsdagboka ser på livets viktige bestandeler.

I morgen er det to kamper på menyen. Den ene er Vålerenga mot Raymonds stjerne, den andre er Norge – Ungarn. Begge kampene er viktige, men det er Vålerenga-spillere i kun en av dem.

La oss ta hockeyen først. Vålerenga hockey tar imot Stjernen i Jordal Amfi i morgen 18:30. Det kan absolutt være noe å få med seg. Her kan vi garantere en hel haug med Vålerenga-spillere. Billetter kjøpes enten på nett eller i bua på Jordal.

Vi kan derimot ikke garantere Vålerenga-spillere i landskampen mellom Norge og Ungarn. Det er en stund vi kunne si det. Vi må helt tilbake til august i fjor og treningskampen mellom Norge og De Forente Arabiske Emirater. Da kom Grindheim på banen i det 16. minutt og forlot den i det 73. Etter det har det ikke vært en eneste Vålerenga-spiller med det norske flagget på brystet.

Hittil siste landslagsspiller i Vålerenga.
Hittil siste landslagsspiller i Vålerenga.

Dette er litt av det som er Vålerengas problem. Syvendeplasser, ingen norske landslagsprofiler og et lag som ikke flommer over av profiler trekker ikke tilskuere. Laget er, dessverre, blitt en del av den grå massen. Denne grå massen gjør at vi ikke forventer så mye av neste sesong heller. Når vi da leser på forumet at det tydeligvis ikke kommer til å gå så bra økonomisk neste år (selv om krisa er avverget) så lurer vi litt på hvor vi skal hente energien fra.

Vi var gode i motgang, men dette er ikke motgang. Dette er bare på stedet hvil. Status quo. Der kampen mot nedrykk kunne mobilisere så gjør ikke syvendeplasser en dritt for Vålerengas utålmodige supportere. For det er det vi supportere er blitt. Utålmodige. Vi ønsker gull, grønne gressmatter og fulle tribuner, men vi gidder ikke vente – og det er vår store utfordring. Er vi blitt bergensere? Vi lar det spørsmålet stå ubesvart inntil videre.

Det ble ikke gull i år. Det ble ikke europacup heller. Men ikke faen om det skal stoppe oss. Snart er det en ny sesong, en sesong som forhåpentligvis ender litt bedre enn denne sesongen. Litt mer stang inn, litt mer stang ut for motstanderen og såpass trent at laget holder 90 minutter så er vi der.

Om du lurer på hva som skjer neste sesong så kan du jo stikke på supportermøtet i Vallhall i kveld. Der kan du stille alle spørsmål du måtte ha rundt det sportslige – og kanskje så får du tent gnisten for neste sesong også.

Legg igjen en kommentar