Dagboka fredag 23. oktober 2015

Det er kamp i helga,, norsk suksess i Europa og en ekte Oslogutt fyller 30! Haugesund De som skal til Haugesund er snart på vei. Kampen starter klokka 18.00 imorgen. Selve matchen går på CMore Fotball, så vi kan ikke love at det kommer noe kampreferat. Det kan nevnes at Vålerenga aldri har vunnet i … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. oktober 2015»

Det er kamp i helga,, norsk suksess i Europa og en ekte Oslogutt fyller 30!

Haugesund

De som skal til Haugesund er snart på vei. Kampen starter klokka 18.00 imorgen. Selve matchen går på CMore Fotball, så vi kan ikke love at det kommer noe kampreferat.

Det kan nevnes at Vålerenga aldri har vunnet i Haugesund. Dermed er det en ypperlig anledning for å gjøre noe med akkurat det.

Vålerenga har ingen karantener denne gangen.

Europa

Vi må innrømme at vi er ganske overrasket over Molde sin suksess i Europa. I en gruppe med Fenerbache, Celtic og Ajax så regnet vi ikke akkurat med at Molde skulle toppe gruppa etter tre kamper, men etter gårsdagens 3-1 seier hjemme mot Celtic, 3-1 seier borte mot Fenerbache og 1-1 hjemme mot Ajax så har akkurat det skjedd.

Det blir spennende å se om Molde klarer å holde dette gående resten av gruppespillet. Uansett så renner penga for øyeblikket inn på Røkke-løkka.

Moa

Moa har bursdag i dag og fyller 30 år. VPN gratulerer!

Seriestart 2016

Det blir rekordtidlig seriestart i 2016. Vi syns faktisk at dette var såpass interessant at vi laget en egen sak på det.

Les også: Seriestart 2016 samtidig som skiskyting i Holmenkollen

Valle Hovin

Det fortsetter å skje ting og tang på Valle, utenom på fredager som ser ut til å være en fridag for håndverkere. Men gutta på Valle Hovin skøytestadion er i gang med å forsøke å legge is. Kjøleanlegget er skrudd på, men de siste dagene har det vært 15 grader på dagen, noe som gjør det vanskelig å produsere is. Men helt til venstre på skøytestadion ser det ut som at noe av isen fra i natt kan ha overlevd.

Også på velodromtomta har man startet med et eller annet, hva er vi litt usikre på.

Les også: Følg stadionbyggginga live hos VPN

Legg igjen en kommentar