Dagboka mandag 19. oktober 2015

Når man har brukt helga til å feire en akutt blindtarmbetennelse, er det begrensa hva man har fått med seg av andre ting. Ukas første dagbok er derfor av det korte slaget. Fotball St. Hallvars menn slo Sarpsborg 08 3-1 hjemme på Ullevål. Vi plukka tre viktige poeng. Har vi litt flaks med de andre kampene, har vi … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. oktober 2015»

Når man har brukt helga til å feire en akutt blindtarmbetennelse, er det begrensa hva man har fått med seg av andre ting. Ukas første dagbok er derfor av det korte slaget.

Fotball

St. Hallvars menn slo Sarpsborg 08 3-1 hjemme på Ullevål. Vi plukka tre viktige poeng. Har vi litt flaks med de andre kampene, har vi fortsatt mulighet på fjerde plass og spill i Europa. Høydepunktet fra denne kampen var scoringa til Daniel Fredheim Holm. Fra tjue meter kliner han kula, med «feil foten», nyyyyydelig i det borteste hjørnet. Vi har bare en ting å si: Vakkert!

Det var glissent på Ullevål i går. Dersom du ikke var der, kan du lese kampreferatet vårt.

Lørdag ettermiddag tapte rekruttgutta 1-0 mot Ullern. Det ble ikke rekord på gutta denne helga heller. Satser en pils på at de tar den mot Kjelsås. Les vår oppsummering av den forrykende runden i Oddsenligaen her.

Damelaget tapte 3-2 mot Medkila i Harstad. ÆSJ! Det som ikke er æsj er at også Mina Kjørum tatt ut til samling med Norges U23-lag. Gratulerer Mina.

Håkki

Iskrigerne spilte årets verste kamp mot LØK borte i bordtennishallen i Lørenskog på søndag. De gikk på et begredelig 0-4 tap. Noe mere er det ikke å si om den saken.

På de siste fire kampene har gutta tapt 9 av 12 mulige poeng. Nå får gutta børste av seg dritten og komme seg opp i ringa igjen. Torsdag er det ny match. Da møter gutta Frisk Asker hjemme på Jordal kl 19.00.

Innebandy

Vi i VPN tar av oss hatten for VIF Innebandy som har starta et eget innebandy tilbud for alle jenter mellom 13 og 15 år.

VENNINNEbandy er et strålende initiativ! Det beste av alt er at det er helt gratis. Det eneste du trenger å ta med er treningstøy!

Vålerenga i dag

Vi ser goalen til Daniel Fredheim Holm igjen og igjen og igjen….

Legg igjen en kommentar