Dagboka tirsdag 25. august 2015

I dagens dagbok så ser vi litt på hva det faktisk er Vålerenga sliter med offensivt denne sesongen, ser fremover mot kampen på fredag og konkluderer med at NFF og TV2 kan dra dit til helvete. I fjor hadde vi Tippeligaens desiderte toppscorer. Kjartansson viste oss hvordan det skulle gjøres, men hadde han klart det … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 25. august 2015»

I dagens dagbok så ser vi litt på hva det faktisk er Vålerenga sliter med offensivt denne sesongen, ser fremover mot kampen på fredag og konkluderer med at NFF og TV2 kan dra dit til helvete.

I fjor hadde vi Tippeligaens desiderte toppscorer. Kjartansson viste oss hvordan det skulle gjøres, men hadde han klart det samme i år? Vi tviler.

Årets spiss skulle være Deshorn Brown, en ganske annen spillertype enn Kjartansson. Samtidig har Ghayas Zahid falt gjennom etter en fantastisk første sesong i Tippeligaen. I fjor gikk ballene på få touch i lengderetning, i år virker det mer som at alt ender i en pasning på tvers eller i støtte. I følge VGlive hadde Vålerenga mot Molde 537 pasningsforsøk, av disse var 437 vellykkede. Vi regner med at godt over 300 av dem gikk på tvers eller bakover.

Hele problemet til Vålerenga om dagen ligger i at det tar for lang tid å komme seg oppover i banen. Daniel Fredheim Holm og Rasmus Lindkvist satt fart på vingene i fjor og kom til innlegg, noe som ga masse sjanser. Rasmus har vært skadet og er ikke på toppnivå fortsatt, Daniel ble skadet i sommer og er akkurat tilbake fra skade. Da sliter Vålerenga.

Vi regner med at Kjetil Rekdal ser det samme problemet og at man trener intensivt på kjappe overganger og fart i angrepsspillet denne uka.

Aalesund fredag

Det er duket for kamp mot Aalesund på fredag. Takk NFF for at vi ikke får muligheten til å dra dit. De fleste av oss har tross alt en jobb. Dette kunne fort blitt årets bortetur, men det saboterte man effektivt.

Visste du forresten at Vålerenga ikke har vunnet borte mot Aalesund på 10 år?

Kjetil Wæhler og Herman Stengel er ute med karantene. Det betyr nok at Markus Nakkim og Sander Berge kommer inn.

Nye TV-kamper

Når vi er inne på TV kamper så ønsker vi bare å si en ting. NFF og TV2, DRA TIL HELVETE!

Vålerenga har nå fått to nye fredagskamper, i runde 25 og 26. I runde 25 er det Start som kommer på besøk, fredag 25. september. Runde 26 skal vi til Bodø, det er fredag 2. september og blir en ny kamp uten Vålerenga-supportere på tribunen.

Fuck off!

Rekruttgutta med nok en seier

Vålerenga 2 vant 3-2 mot Stabæk i går. Målene ble scoret av Ulrik Koren, Mortadha Alkanany og Elias Mar Omarsson. Med den seieren er også plassen i 2. divisjon neste år sikret.

Hittil i sesongen så har VPN vist streamen til Klanens Webradio, det rakk vi dessverre ikke i går. Vi lover å komme sterkere tilbake.

Vålerenga i dag

Vi lener oss tilbake, hater NFF og drar på smilebåndet når Vålerengas bloggunivers eksploderer i intriger og bitchfighting.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 25. august 2015»

Legg igjen en kommentar