Dagboka mandag 24. august 2015

Iskrigera tapte mot LØK. Fotballgutta tapte mot bedriftsidrettslaget til Røkke. Selv tapte man på Oddsen. Blåmandag med andre ord. Lørdag møtte iskrigera LØK til treningskamp på Jordal. Det endte med 2-4 tap. Mere er det ikke å si om den saken bortsett fra at vi er glade for at det bare var en ubetydelig pre … Fortsett å lese «Dagboka mandag 24. august 2015»

Iskrigera tapte mot LØK. Fotballgutta tapte mot bedriftsidrettslaget til Røkke. Selv tapte man på Oddsen. Blåmandag med andre ord.

Lørdag møtte iskrigera LØK til treningskamp på Jordal. Det endte med 2-4 tap. Mere er det ikke å si om den saken bortsett fra at vi er glade for at det bare var en ubetydelig pre season match. Vi skjønner at vi vil få en sesong hvor vi er underdogs. Men hockeyfolket har gode ting i vente. Ny hall, ny organisasjon med en plan om hvordan vi på sikt skal befeste vår plass som Norges beste hockeyklubb. Det er bare å komme seg på Jordal og støtte iskrigera våra med andre ord.

Mens vi psyker oss opp for å  dra ned på Jordal for å støtte hockeygutta gjennom det som kommer til å bli en tøff sesong, har kaptein Brede vært i Afrika med Zuccarello Åsen og Right to play for å se på hva disse showkampene fører med seg av ståler og hva disse brukes til for å fremme utdanning i Afrika.

Kampen mot Molde

Hva skal man si om kampen mot moldenserne da? Tja…Rekdal sier det vel egentlig best selv. Han er skuffa.  Det er vi også. Om du orker kan du lese vårt referat fra kampen. Men vi skjønner deg godt dersom du ikke gidder.

Ellers nevner vi i forbifarten at Aftenposten i dag har en sak om hvor fantastisk bra Vålerenga har gjort det etter at Rekdal gikk ut i media og sa at Vålerenga var en reell gullkandidat.

For de som lurer så har vi vært skikkelig rævva og vi har tapt bortimot alle kampene siden den gang. Dette mener jeg er tradisjon i Vålerenga. Tror vi senest gjorde dette i fjor. Vi gjorde det bedre enn forventet, Rekdal sa gull og vi spilte rævva.

Vi konstaterer at Vålerengas «what ever you do – do not mention the war» er å ikke nevne seriegull. Det virker ikke som om vi har spillere som tåler å høre den slags. Spillerne våre fremstår som mentale aspeløv.

 

Amerikansk fotball

Vålerenga Trolls er en sjarmerende gjeng med ladies og herremenn. De ønsker seg flere spillere. Herrelaget trener mandager og onsdager kl 18.30, mens damelaget trener mandager kl 18.00 og onsdager klokken 20.00. Alle treningene foregår på Jordal. Har du lyst til å være med på moroa sjekk ut hjemmesiden deres for mer informasjon.

Hva skal du gjøre i høstferien?

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn tilbyr gratis høstferieaktiviteter til ungdom og familier med dårlig økonomi. Uka of fun er uke 40, og kjenner vi de flinke folka i Vålerenga Fotball samfunn rett så har de planlagt masse gøy. Les mer om tilbudet her. Merk at påmeldingsfristen er 07. september.

Vålerenga i dag

Kjære kapteinene Christian og Brede.

Fram med kukken og opp i ringa!

Mvh

VPN

En kommentar til «Dagboka mandag 24. august 2015»

Legg igjen en kommentar