Moa klar for Vålerenga

Vålerenga innkaller til pressekonferanse klokka 14.00 hvor Moa vil bli presentert som ny Vålerenga-spiller. Vålerenga har nå innkalt til pressekonferanse på Ullevaal stadion klokka 14.00 idag. Offentliggjøring vil nok skje der. Det er Dagbladet som nå melder at Moa er klar for Vålerenga. Også VG melder nå dette. Vi har en ekte østkantsramp og gutten heter Moa. … Fortsett å lese «Moa klar for Vålerenga»

Vålerenga innkaller til pressekonferanse klokka 14.00 hvor Moa vil bli presentert som ny Vålerenga-spiller.

Vålerenga har nå innkalt til pressekonferanse på Ullevaal stadion klokka 14.00 idag. Offentliggjøring vil nok skje der. Det er Dagbladet som nå melder at Moa er klar for Vålerenga. Også VG melder nå dette.

Vi har en ekte østkantsramp og gutten heter Moa. Han skyter som en Nokas-mann og dribler av deg skoa. Når Moa trekker drakta på, så velger han den kongeblå. Og Moa slåss til siste slutt, for han er en ekte Oslo-gutt!

Vålerenga samler dermed hele den gamle Skeid-gjengen med Moa, Daniel Fredheim Holm og Daniel Braaten.

Moa signerer nå en 4,5 års kontrakt med Vålerenga, noe som gjør at han blir i klubben ut 2019.

Moa var i Vålerenga i 2008-2010. Han spilte da 67 kamper og scoret 30 mål. Blant annet i cupfinalen i 2009 mot Stabæk. Han ble da solgt til Hannover hvor han spilte 80 kamper og scoret 29 mål. Moa ble solgt i august 2010, men før det rakk han å få med seg 20 kamper og score 15 mål den sesongen.

Deretter gikk turen videre til Stuttgart hvor han endte på 12 kamper og 1 mål. De siste årene har han vært skadeplaget, men skal ha vært friskmeldt i hele 2015, uten at det resulterte i mye spilletid og han ble sluppet fra klubben etter årets sesong.

Han skal ha vært aktuell for Vålerenga en periode, men forhandlingene har tatt tid på grunn av høye økonomiske krav fra Moa og agent Stig Lillejord. Samtidig har agenten forsøkt å skaffe han kontrakt i en større liga ute i Europa. Men nå skal altså Moa klar for Vålerenga.

2 kommentarer til «Moa klar for Vålerenga»

Legg igjen en kommentar