Dagboka fredag 7. august 2015

Kampdag! Vi hører joikene nærmere seg, men vi har to debutanter som skal rive dem fra hverandre. Før Tromsø Siste vi møtte Tromsø, da på bortebane, så ble målkalas og seier. De kan seg ikke før det var scoret 9 mål og Vålerenga vant 5-4. Kan vi vær så snill å få en sånn kamp … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. august 2015»

Kampdag! Vi hører joikene nærmere seg, men vi har to debutanter som skal rive dem fra hverandre.

Før Tromsø

Siste vi møtte Tromsø, da på bortebane, så ble målkalas og seier. De kan seg ikke før det var scoret 9 mål og Vålerenga vant 5-4. Kan vi vær så snill å få en sånn kamp i dag også? Da blir det i så fall underholdning! Sist kamp tapte Tromsø 6-0 hjemme mot Strømsgodset, så de lekker bakover. Da blir det viktig at Vålerenga får et tidlig mål sånn at Tromsø ikke kan legge alle mann i forsvar.

Les også: Tromsø – med gråtekoner og selvmedlidenhet som våpen

To svensker er klare for debut i dag: Melker Hallberg og Robert Lundstrøm. Samtidig er Rasmus Lindkvist igjen aktuell etter skade. Forhåpentligvis betyr dette at vi igjen blir effektive fremover og kan se hurtighet i overgangsspillet vårt.

Så ta turen til Ullevaal, kampen begynner klokka 19.00.

Real Madrid

Det har blitt noen få ledige billetter til Real Madrid-kampen, men de blir nok solgt i løpet av dagen. Se i egen sak for mer informasjon.

Vi spekulerer fortsatt i at John Arne Riise kommer til å spille for Vålerenga på søndag, men vi har fortsatt ikke fått det bekreftet. Med andre ord så får vi bare vente å se.

Sesongkortpriser

Et medlem av redaksjonen til Aperopet delte en link på Facebook i går som forteller om sesongkortprisene i Tyskland. Der kan vi lese at dyrest i Tyskland er nyopprykkede Harmstadt, med 2169 kroner. I andre enden av skalaen finner vi FC Bayern og Wolfsburg, med henholdsvis 1265 og 1175 kroner. Tar vi i tillegg med at hvert lag har 18 hjemmekamper så må vi bare konkludere med at det er en utrolig bra pris.

Til sammenligning koster sesongkortet på Bredden i år 2000 kroner.

Vi må innrømme at vi har store forventninger til at klubben skal klare å få prisene ned mye når vi flytter til egen stadion. Da bør det viktigste være å fylle tribunene til hver eneste kamp. Utfordringen til klubben herved servert!

Breddefotball i utlandet

Et av de klassiske høsttegna er når studentene begynner å glede seg til de to første fylleukene på høyskoler og universitet. Et annet er når summinga rundt breddefotballen i utlandet tar seg opp. I går starta nedtellinga for fullt i England med kampen mellom Arsenal og Chelsea på Wembley. Vi vil, i anledning starten av breddeturneringa Premier League, invitere alle VPNs lesere til å delta i vår uhøytidelige fantasiliga.

Gå inn på fantasy.premierleague.com, velg ut elleve overbetalte divaer og bli med i ligaen vår. 57 stykker har allerede meldt seg på ligaen vår. Den finner du ved å taste inn denne tallrekken: 200647-342101

…og det kan være det blir en premie, men det veit vi ikke helt ennå.

En kommentar til «Dagboka fredag 7. august 2015»

Legg igjen en kommentar