Dagboka fredag 26. juni 2015

Det er fredag før kamp, og siden en sommersløv dagbok glemte stadion i går tar vi den i dag. Også har vi funnet spillerbula til Øyvind Bolthof. Skulle ikke det være greie rammer for ei dagbok? 400 millioner Det er tallet på gjelda Vålerenga nå pådrar seg fra Danske bank etter et enstemmig årsmøte gav … Fortsett å lese «Dagboka fredag 26. juni 2015»

Det er fredag før kamp, og siden en sommersløv dagbok glemte stadion i går tar vi den i dag. Også har vi funnet spillerbula til Øyvind Bolthof. Skulle ikke det være greie rammer for ei dagbok?

400 millioner

Det er tallet på gjelda Vålerenga nå pådrar seg fra Danske bank etter et enstemmig årsmøte gav tommel opp for styret. Dermed rykker vi nærmere storstue på Valle. Grunnstenen skal legges ned 29. juli, og da blir det sikkert både promp og pakt. Aftenposten skriver at lånet ikke er helt i boks, noen detaljer gjenstår før lånepapirene kan signeres.

Først og fremst sitrer hver celle i kroppen når tankene går til eget gress. Samtidig så er vi Vålerenga. Dagboka greier nok ikke å juble fullstendig før første sesong er unnagjort på vår egen stadion. Først da veit vi på et vis at dette virkelig ble noe av.

Årleit, vi er litt duste…

Fiskeslo hele helga

Søndag, 20:00, spiller Vålerenga mot Bodø/Glimt. Ulempen med å møte multeplukkere en deilig søndag i sommerferien er at denne helga sikkert er som en cupfinalehelg for bodøværingene. Det vil si at byen renner over av fiskeslo og folk fullstendig fri for anstendighet. Vi liker det dårlig.

Heldigvis har vi også Oslo pride som en buffer frem til kampstart. Der er det mye bra folk, med parade lørdag og camp i spikersuppa. Forhåpentligvis vil våre skeive venner være langt tydeligere i bybildet enn våre skakke motstandere.

En Bolt i Norge!

Bolt

Du husker Bolten? Historiens beste andrekeeper som redda Vålerenga fra dette og hint. Nå har vi funnet ei sjappe for spill og mat på Segalstad bru. Vi hadde ikke mulighet for stikke huet inn døra og sjekke om det faktisk var Bolthof som varta opp kunder, men det vil vi tro.

Det er jo bare en Bolt i Norge.

Vålerenga i dag

Liker du lyset stresser du ned i bakgården til Vålerenga vertshus. Er du av den mer ømfintlige typen smyger du deg inn i hula til Grønningen. Bohemen altså, ikke opp i endetarmen hans! Quiz blir det sikkert også.

Sees på søndag!

Legg igjen en kommentar