Dagboka fredag 5. juni 2015

Skarru se på Vål’erenga; byen er rød og blå! Skarru kjenne gølvet riste på gamle – på gamle store stå! I morgen klokka 15:30 er det endelig duka for toppoppgjør på Ullevaal stadion. Vålerenga skal beseire Rosenborg, komme á poeng med serielederen og bli der til siste slutt. Det vil si; ikke bli der – klatre … Fortsett å lese «Dagboka fredag 5. juni 2015»

Skarru se på Vål’erenga; byen er rød og blå! Skarru kjenne gølvet riste på gamle – på gamle store stå!

I morgen klokka 15:30 er det endelig duka for toppoppgjør på Ullevaal stadion. Vålerenga skal beseire Rosenborg, komme á poeng med serielederen og bli der til siste slutt. Det vil si; ikke bli der – klatre over.

Grindheim scora mot Bart City i fjor, gjør han det igjen i år?
Grindheim scora mot Rosenborg i fjor, gjør han det igjen i år?

Alle gleder seg til denne kampen. Selv om det kanskje ikke er synlig så merker du en sitring i kropp, sjel og byen. Dette er en følelse vi ikke har hatt på lang, lang tid. Kampen er snart utsolgt, så du må raska på om du ikke har kjøpt billett.

Les også: Billettinfo Vålerenga – Rosenborg

Når vi sier at alle gleder seg så mener vi faktisk alle. Absolutt alle. Vi er rimelig sikre på at kongen, krompen, skyggeprinsen og hele hoffet gleder seg. Vi er skikkelig sikre på at ordfører Fabian Stang gleder seg. Vi er utrolig bastante på at han som lager maten i kantina gleder seg (han hadde jo på seg en Vålerenga-drakt under kokkehabitten).

Til og med været gleder seg. Det gjorde det i går, i alle fall.

Joda, det er noe annet som skjer i byen. Men du har tid til å ta fri fra all annen aktivitet i to-tre timer for å se Oslos stolthet knuse bartene fra Trondheim. Og du skal vel se Champions League-finalen seinere på kvelden? Ta dette som en oppvarming, festen før den litt mindre festen. Denne festen er du faktisk invitert til.

daniel braaten

Så la oss vise trøndera hva en skikkelig fest er. La oss vise dem at det går helt greit å være fin uten å ha på seg mokkasin’, og at fest uten skinnvest faktisk går an.

Les også: Månedens spiller i mai – Daniel Fredheim Holm

Vi gleder oss. Og det gjør resten av laget også. Daniel og Daniel er klar. Christian er klar. Herman er klar han også. Michael og Ruben er gira. Alle gutta er med. Er du også med?

Legg igjen en kommentar