Dagboka mandag 11. mai 2015

Dagboka er sein i dag, litt som når Vålerengas forsvarspillere skal takle i egen 16-meter. Vi lufter litt frustrasjon, og ser framover. Stabæk er historie, Tromsø neste Det går slag i slag i Tippeligaen nå. Allerede i morgen er det ny kamp for Vålerengas herrelag. Bortekamp mot Tromsø på en tirsdag rett etter arbeidstid trekker … Fortsett å lese «Dagboka mandag 11. mai 2015»

Dagboka er sein i dag, litt som når Vålerengas forsvarspillere skal takle i egen 16-meter. Vi lufter litt frustrasjon, og ser framover.

Stabæk er historie, Tromsø neste

Det går slag i slag i Tippeligaen nå. Allerede i morgen er det ny kamp for Vålerengas herrelag. Bortekamp mot Tromsø på en tirsdag rett etter arbeidstid trekker nok mange bortesupportere.

Les mer: Årsbeste og tap

Nå glemmer vi sjansesløsinga mot Stabæk. Tromsø har hatt store defensive problemer i år og er det ett lag angrepsspillerne våre skal ha sjansen til å få opp snittet så er det mot dem. Alfheim har dog aldri vært en lykkestadion, men nå tror vi at det snur. Tør vi tippe 3-0 til Vålerenga?

Bunnlaget Vålerenga 2

Oddsenligaen (det er vel det 2. divisjon heter) er stedet Vålerenga 2 befinner seg. Vi håper de befinner seg der neste år også, men akkurat nå ser det litt skummelt ut. Fire kamper ut i sesongen ligger de på 12. plass og nedrykk. To poeng er beholdningen hittil. I går spilte de mot Stabæk 2 på Nadderud, en kamp VIF2 tapte 1-2. Vålerengas mål ble scoret av Elias Már Omarsson.

Mer informasjon om kampen finner du på hjemmesidene til Vålerenga.

Det er dog ikke så langt opp til sikker plass. Fire kamper er uansett altfor tidlig å rope noe om krise eller noe annet. Vi er sikre på at avstanden mellom Vålerenga 2 og det siste laget i 2. divisjon avdeling 1, Lyn, er mye større når serien er over.

Damekamp i morgen

Det er ikke bare Vålerengas herrelag som skal ut i ilden i morgen. Damelaget skal også spille kamp! De møter til all overraskelse Stabæk de også. En hel helg med Vålerenga – Stabæk der altså. Alle gode ting er tre, er det noe som heter, og vi satser på tre poeng i det tredje oppgjøret mot Stabæk.

Den kampen starter 19:00 i Vallhall.

Vålerenga i dag

I dag er det veldig lite Vålerenga, men vi anbefaler dere å ta turen innom Sotahjørnet for å lese den åpne klagen mot speakern til Kolbotn. Også bør dere lese gjensynet med 1965-sesongen. Vi har kommet til kampen mot Sandefjord – og hvordan den endte kan du lese her.

Legg igjen en kommentar