Månedens spiller i april: Christian Grindheim

VPN kårer Christian Grindheim til månedens Vålerenga-spiller i april. Mister kaptein har vært en stabil styrke på midtbanen i årets fem første kamper. Det er tydelig at han har hevet nivået sitt fra i fjor, med både bedre pasningssikkerhet og høyere tempo. I en alder av 31 år virker det som at Christian Grindheim har … Fortsett å lese «Månedens spiller i april: Christian Grindheim»

VPN kårer Christian Grindheim til månedens Vålerenga-spiller i april.

Mister kaptein har vært en stabil styrke på midtbanen i årets fem første kamper. Det er tydelig at han har hevet nivået sitt fra i fjor, med både bedre pasningssikkerhet og høyere tempo. I en alder av 31 år virker det som at Christian Grindheim har funnet tilbake til toppformen.

Denne sesongen startet Grindheim med å score årets første mål for Vålerenga når vi tok ledelsen 1-0 mot Strømsgodset. I kampen etter, mot Sarpsborg 08, fulgte han opp med en nydelig assist på scoringen til Ghayas Zahid.

Den viktigste grunnen til at vi kårer Christian Grindheim til månedens spiller i august er hans påvirkning på laget. Når Vålerenga spiller er det tydelig hvem som er sjef og hvem som dominerer midtbanen. I flere av kampene har han vært vår beste spiller.

Trenger Høgmo en til å stabilisere midtbanen på landslaget, så har han sin mann her. Men inntil videre så er vi fornøyd med å få ha Christian i fred.

Sterk konkurranse

Det var sterk konkurranse om å bli kåret til månedens spiller. Kjetil Wæhler var ikke langt unna, for måten han har stabilisert forsvaret vårt. I fjor var det juniorfotball i bakre rekker, men med Wæhler der har ting stabilisert seg på et høyere nivå.

Ghayas Zahid har også imponert til tider, men vi ser at i kamper hvor han blir pakket inn, så blir han litt borte. Det som blir viktig for Ghayas nå er at han trenger å stabilisere seg på et jevnt høyt nivå, samtidig som han utvikler seg som spiller. Lærer han seg å vandre mer på offensiv banehalvdel vil han også få mer rom og plass nå som de andre lagene er blitt klar over hvor god han har blitt.

Daniel Fredheim Holm var også med i diskusjonen. Scoret på straffe i serieåpninga mot Godset og fikk to nydelige assist mot Haugesund på målene til Deshorn Brown. Dessverre varierer Daniel fortsatt veldig mye og forsvinner for ofte fra kampene når laget sliter.

Legg igjen en kommentar