Se Vålerenga damer – Trondheims-Ørn live

Vålerenga tar i mot Trondheims-Ørn til oppgjør i Vallhall klokka 15.00. Kampen kan du se her. – – I samarbeid med Christian Haksøog Klanens Webradio streamer VPN kampen. Det er Christian Haksø som står for det tekniske og filming, mens Klanen webradios (KWR) Rune Julsvik og Andreas Kristoffer Berge kommenterer. Sendinga starter cirka 10 minutter før kampen starter … Fortsett å lese «Se Vålerenga damer – Trondheims-Ørn live»

Vålerenga tar i mot Trondheims-Ørn til oppgjør i Vallhall klokka 15.00. Kampen kan du se her.


I samarbeid med Christian Haksøog Klanens Webradio streamer VPN kampen. Det er Christian Haksø som står for det tekniske og filming, mens Klanen webradios (KWR) Rune Julsvik og Andreas Kristoffer Berge kommenterer.

Sendinga starter cirka 10 minutter før kampen starter med intervju av lagenes trenere. Etter kamp forsøker man også å få til noen raske intervjuer og reaksjoner fra kampen.

Før kampen ligger Vålerenga på en 11. plass med 3 poeng. Trondheims-Ørn ligger på en 6. plass med 7 poeng.

Legg igjen en kommentar