– Det smaker utrolig godt med årets første 3-poenger!

Vålerenga var søndag en svipptur i Bergen for å lære Arna Bjørnar en ting eller to om fotball. Det gikk feiende flott og kampen endte 3-4. Etter kampslutt var vi heldige å få en prat med Vålerengas Anne Lise Olsen. Vålerenga har ikke akkurat starta som en rakett denne sesongen og var uten poeng etter … Fortsett å lese «– Det smaker utrolig godt med årets første 3-poenger!»

Vålerenga var søndag en svipptur i Bergen for å lære Arna Bjørnar en ting eller to om fotball. Det gikk feiende flott og kampen endte 3-4. Etter kampslutt var vi heldige å få en prat med Vålerengas Anne Lise Olsen.

Vålerenga har ikke akkurat starta som en rakett denne sesongen og var uten poeng etter de tre første rundene. Til tross for tre strake tap har det ikke vært helt svart. Kampen mot Røa er eksempel på en kamp der vi skulle ha forlatt Vallhall med poeng i bagen. Med andre ord var det knepen Vålerengafordel før kampen starta.

Siden vi ikke var tilstede og overvar oppgjøret, det var tross alt i Bergen (isj), overlater vi til Anne Lise Olsen å fortelle.
– Jeg syns egentlig vi har kampen i våre hender hele veien! Det eneste de hadde var cornere. Vi har 15 min i andre omgang som ikke er så veldig bra og det utnytter de ganske godt og scorer 2 mål.

2 mål på cornere?

– Nei det første var langskudd, nesten i krysset og det andre bakrom. Alle 3 måla kunne egentlig vært luka bort syns nå jeg. Også var det litt tellefeil på det tredje målet, da scorer de på dødball.

Dere leder 2-0, så reduserer og utligner Arna Bjørnar sånn at det er uavgjort rett etter pause. Hva går gjennom hodene deres da?

– Stemmer! Vi ble kanskje litt defensive når vi leder 2-0 og legger oss kanskje litt bakpå istedet for å trykke på og score enda ett! Men når det er 2-2 så må vi ha flere mål, vi kommer inn i rytmen igjen og ble mye bedre offensivt da. Så scorer vi egentlig 3-2 veldig fort – en fin crosser fra Johanne som jeg setter i goalen! Og da fortsetter vi bare trykket og scorer også 4-2 ikke så lenge etter.

Du gir deg ikke før du har satt tre baller i nettet i dag. Var alle måla fra øverste hylle?

– På det første målet prøver Johanne seg på et skudd, og det blir litt klabb og babb hos Arna. Ballen lander hos meg og jeg klinker den med venstre i nettaket. Det andre kommer tidlig i andre omgang. Jeg kommer langs høyre linja og klinker ballen mot mål. Det var muligens en Arna spiller nær, men keeper legger seg ned uten å få tak, og ballen går inn.

Fantastisk! Har Vålerenga starta opphentinga nå?

– Ja det har vi nå! Back in track.

Det ryktes om litt guffent vær under kampen?

– Vi var igjennom alle årstider under den kampen. Først var det litt sol, så regn, så haglet det, overskya og blåste kaldt! Sånn holdt det på om hverandre. Så banen var veldig sleip.

Du blir bytta ut etter 90 minutter, skade? Drama? Taktisk? Eller bare sliten?

– Jeg sleit litt med å løpe for jeg hadde fått en liten kakk på ankelen. Også fikk jeg krampe i venstre legg så var ikke så lett å få utretta noe særlig. Så da bytta de like gjerne Betty inn og satt en ekstra i forsvar som egentlig var like greit.

Hvor mye fetere er det å spille i kledelig blått enn sykelig gult, forresten?

– Stortrives i blått jeg altså!

Hvilken tribune står du på når Vålerenga møter Lillestrøm på Åråsen?

– Er selvfølgelig en litt rar overgang, det er tross alt erkerivaler. Men nå er jeg i Vålerenga, så jeg må nesten holde en knapp på de da. Selv om jeg ønsker Lillestrøm alt godt.

Vi var jeg ikke klar over at det er mulig?

– Hehe…du kan legge til at det smaker utrolig godt med årets første tre-poenger!

Og det gjør vi selvfølgelig.

Avslutningsvis legger vi til denne hilsningen fra Else Kåss Furuseth. I motsetning til Lisa Tønne og Cecilie «Cess» Steinmann Neess er nemlig Else Vålerengasupporter.

https://instagram.com/p/17sg_CCEId/

3 kommentarer til «– Det smaker utrolig godt med årets første 3-poenger!»

Legg igjen en kommentar