Dagboka tirsdag 21. april 2015

Skarru se på Vålerenga …må du til Frogner. Også skal vi se på litt generell trøbbel, både i inn og utland. Cup er cup I dag starter cupen. Vålerenga møter Lokomotiv Oslo på Frogner stadion, og der skal det bli fest. Det vil si, vi håper det blir fest. Lokomotiv Oslo er vel det vi … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. april 2015»

Skarru se på Vålerenga …må du til Frogner. Også skal vi se på litt generell trøbbel, både i inn og utland.

Cup er cup

I dag starter cupen. Vålerenga møter Lokomotiv Oslo på Frogner stadion, og der skal det bli fest. Det vil si, vi håper det blir fest. Lokomotiv Oslo er vel det vi kan kalle et kompislag. Kompislaget har kompiser på Vålerenga også. De har i det minste én kompis: Sivert Heltne Nilsen. Vi gleder oss til å se han krøste en kompis eller tre.

For en gangs skyld skal vi oppfordre deg til å drite i å ta buss. Ta heller trikken! Eller t-banen! Kampen begynner 18:00 og Lokomotiv Oslo anbefaler folk å kjøpe billetter på forhånd.

2. divisjon er i gang!

Vålerenga 2 seriestarta i går. Senja stod på motsatt banehalvdel i Vallhall, og kampen endte 3-3. Vålerenga scorer på 3 nydelige langskudd, men ellers var resultatet helt greit. Vi ser mange lovende spillere for fremtiden her.

Her ser du høydepunkter fra kampen:

Stadiontrøbbel?

Det kan være stadiontrøbbel i emning. Ikke for oss – ikke som vi veit, i alle fall. Men for West Ham! West Ham har glemt å sjekke ut hva som er lov og ikke lov. The Guardian skriver at West Hams overtakelse av Londons nye OL-stadion kan stride mot EUs reglement. Høres dette kjent ut?

West Ham har «glemt» det Vålerenga har huska. Det er derfor det tar litt tid før klubben kan sette spaden i jorda. Om West Ham blir funnet skyldig i å ha mottatt ulovlig statsstøtte kan de ende opp med bot i millionklassen. Dette er dårlig nytt for engelskmenna, og det ville vært enda dårligere nytt for Vålerenga. Denne dagbokisten er glad  for at Vålerenga har tatt den lange veien om ESA, bare sånn for å være på den sikre sida.

Drakttrøbbel?

Neida, det er ikke tredjedrakta vi skal snakke om. Den er forresten ikke SÅ stygg. Det er dog en tredjedrakt vi skal tenke litt på. Sandefjords sponsor, Jotun, har blitt krenka. De er såra og vonbrotne fordi Sandefjord har fått seg en tredjedrakt som står litt ut. Drakta har kamuflasjefarger, og dette er visstnok en oppfordring til krig og elendighet om vi skal tro Jotun.

– Vi vurderte det dit hen at vi ikke ønsket å bli assosiert med det militære uttrykket som drakten representerer. Vi ønsker ikke å sende ut feil signal. Drakten kan, i ytterste konsekvens, oppleves som et uttrykk for krig, sier Jotuns kommunikasjonsdirektør Sverre M. Knudsen til Sandefjords Blad.

Vi lever tross alt i krenkelsens tidsalder. Det er mye du kan si om Sandefjord, men at de kan oppleves som et uttrykk for krig er å trekke det litt langt. Grå-Lars er mer en playboy enn en kriger.

Vålereng i dag

Vi drar til Frogner, også drar vi hjem igjen. Husk kontanter, for på vestkanten tar de ikke kort.

 

 

Legg igjen en kommentar